Billig fragt, kæmpe udvalgt, kunderådgivning
Go

Værktøj

Køb Værktøj på nettet til lav pris. Du kan finde produkter fra ProBuilder, Bahco, Stanley, Rawlink, Bosch hos Toolworld.dk.
Når du handler hos Toolworld.dk er du sikret den største forbrugerbeskyttelse. Toolworld.dk har 9 års erfaring med nethandel og er godkendt af e-handelsfonden og tilknyttet Trustpilot hvor du kan se hvad andre kunder synes om at handle hos Toolworld.dk

Bits & tilbehør Brolæggerværktøj Hammer
Hulsav Håndlygte Kniv
Loddeværktøj Murerværktøj Måleværktøj
Skovværktøj Skruetrækker Skruetvinge
Slagværktøj og aftrækker Spændeværktøj Stål- og metalsav
Stålbørste Topnøglesæt og toppe Træbearbejdning
Tænger Værkstedsfil og roterende fil Øvrigt værktøj
Værktøj er en stor del af sortimentet på toolworld.dk. Vi har alt i Værktøj: Topnøglesæt, Skruetrækker, Tænger, Skiftenøgle, Håndsav og meget andet. Gå på opdagelse i de mange produkter fra kendte Værktøjs producenter, og find lige netop det Værktøj du mangler!

Det rigtige værktøj er det halve arbejde! Toolworld.dk har mange års erfaring med online-salg af Værktøj på nettet. Derfor har vi altid et opdateret sortiment af Værktøj og Værkstedsudstyr. Vi står klar med rådgivning så du får netop det der passer til din opgave. Om det du søger det billigste tilbud eller en mærkevare du har drømt om længe - så står vi til din rådighed. Du kan bestille direkte via hjemmesiden, og levering sker selvfølgelig direkte hjem til din dør. Ved større varer har du endvidere mulighed for at afhente direkte på vores lager i Vejle eller hos importøren. Så sparer du fragten - det er godt købmandskab!

Andre kunder har også kigget på:

Tom

Tlf.: +45 70 20 39 20
E-mail: info@toolworld.dk

Åbningstider:
9:00 - 16:00 (hverdage)

Toolworld.dk er godkendt af e-handelsfonden
Kort logo