Badeværelse

Badeværelset - et af de vigtigste rum i hjemmet

Vi bruger utrolig meget tid på badeværelset i løbet af en dag. om det er for at gå i bad, lægge make-up, gå på toilettet - eller det helt fjerde. derfor er det selvfølgelig vigtigt at funktionaliteten og udseendet på badeværelset, er lige som du vil have det. Her hos Toolworld.dk forhandler vi med et bredt sortiment af produkter, hvor kvaliteten er i top, og priserne er i bund. Vi har alt fra toiletter og badekar - til baderumsmøbler og håndvaske. Uanset om du skal totalrenovere dit badeværelse, eller du bare skal udskifte nogle komponenter, har vi helt sikkert det du søger. så tag dig endelig tid til at kigge rundt på siderne, og find masser af inspiration til dit nye badeværelse. det er kun fantasien der sætter grænser, når du skal indrette badeværelset.
Mange tror at et nyt badeværelse koster mange penge, men hvis du handler hos toolworld.dk, kan du spare en masse penge, uden at gå ned på kvalitet.

Bad

Inden for bad, kan du finde produkter som brusekabiner, badekar og brusepaneler til dit badeværelse. vi har et bredt udvalg af nye og elegante modeller. herudover tilbyder vi også masser af tilbehør til badet - f.eks brusehoveder, bruseslanger og bruserør.

Toilet

Her hos Toolworld.dk har vi altid gode tilbud på toiletter. vi har et bredt udvalg og derfor et hav af toiletter i forskellige designs. vi stræber efter at have et så stort sortiment, at du altid kan finde et toilet der passer til netop dit badeværelse. Ofte kan en udskiftning af et ældre toilet være med til at sænke dit årlige vandforbrug betragteligt.
vi har både toiletter med S og P vandlås.

Armaturer

Når du skal give nyt liv til dit badeværelse, skal du skifte dine armaturer som noget af det første. Armaturer er noget af det første der falder ind Armaturerne er nok de elementer i badeværelset vi bruger mest, og der for skal funktionaliteten og udseendet selvfølgelig også passe dit behov.
Vi har også et stort udvalg af berøringsfrie håndvaskarmaturer. Et håndvaskarmatur med berøringsfri betjening, er en meget hygiejnisk løsning, og bruges ofte i større famillier og offentlige institutioner, da bakterier ofte bliver spredt via. armaturer.

Badeværelsestilbehør

Mangler du nogle småting til dit badeværelse? du kan helt sikkert finde det du mangler her hos Toolworld.dk. vi har et stort udvalg af badeværelsestilbehør, så du kan indrette dit badeværelse lige præcis, som du ønsker. du finder alt fra spejlholder og badeforhæng til toiletrulleholder og håndklædekroge.

Håndklæderadiator

En håndklæderadiator er god at have, hvis du skal tørre dine håndklæder hurtigt og ikke gider at vente på, at de lufttørrer. udover det bliver dine håndklæder også dejlig varme, hvilket er dejligt på en kold vintermorgen. Vi tilbyder et bredt udvalg, så du kan finde en håndklædetørrer der passer på det design og de mål, du ønsker.

Badeværelsesmøbler

Når du skal indrette dit badeværelse, er badeværelsesmøblerne noget af det første du skal tage stilling til. her skal du nemlig vælge hvilken stil, du skal have på dit badeværelse. Overvej, om du ønsker at indrette dit badeværelse i en ensartet stil - Moderne og minimalistisk eller traditionelt og retro? eller måske en blanding? Vi har et udvalg af forskellige baderumsmøbler, og helt sikkert nogle der passer til dine behov.

Spørg os til råds!

Har du spørgsmål til vores produkter til badeværelset eller tilbehør, skal du selvfølgelig bare spørge os til råds. Hvis du har brug for hjælp til at vælge de rette produkter til dit nye badeværelse, sidder vores medarbejdere klar på tlf. 70203920 eller mail info@toolworld.dk