Badeværelse tilbehør

1 - 1 af 1 produkter
Eva Solo Sæbedispenser mat børstet, rustfrit stål
Eva Solo Sæbedispenser mat børstet, rustfrit stål
Eva Solo Sæbedispenser mat børstet, rustfrit stålEva Solo Sæbedispenser, mat børstet, rustfrit stål
Leveringstid: 1-2 hverdage
484,-
620,00 SPAR 21%
 

Badeværelsestilbehør

Der findes et hav af badeværelsestilbehør, der kan hjælpe dig med at indrette dit badeværelse. Her hos Toolworld, har vi noget til en hver smag, og helt sikkert det du leder efter. uanset om du kun er på udkig efter et par småting, elller du er ved at renovere dit badeværelse, og vil derfor skifte stilen i rummet helt, kan du med sikkerhed finde noget her på siden, der passer til dit behov. vores sortiment består f.eks. af sæbedispensere, spejlhylder, toiletrulleholdere og meget mere.

Indretning af dit badeværelse

Når du skal indrette dit badeværelse, er det ikke kun de store elementer som håndvaske og toiletter, som bestemmer stilen i rummet. hvis du ønsker et stilrent badeværelse, skal dit badeværelsestilbehør også passe ind. Hos Toolworld tilbyder vi de bedste produkter, fra de førende producenter, så du er sikker på at få et produkt af god kvalitet.

Spørg os til råds!

Har du spørgsmål til vores badeværelsestilbehør, skal du selvfølgelig bare spørge os til råds. Hvis du har brug for hjælp til at tage vælge de rette tilbehør til badeværelset, sidder vores medarbejdere klar på tlf. 70203920 eller mail info@toolworld.dk