Black Friday

Aktiv filtre
Produktkategorien er desværre tom.

Hvis du leder efter nogen specifikt, kan du kontakte os på:

Mail: info@toolworld.dk
Telefon: 70203920.

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Få direkte mail med de bedste tilbud!

Få mail direkte fra os med de bedste tilbud! Så har du en bedre chance for at komme først i køen. Tilmed dig vores nyhedsbrev HER

Fredag den 29/11 kl 00.01 går det løs!!

Siden 2005 har Black Friday været den mest travle shoppingdag i USA og i 2013 hoppede de første danske butikker og i særdeleshed webshops med på vognen. Vi synes da heller ikke, at du skal snydes for alle de gode tilbud, så natten mellem torsdag den 28. og fredag den 29. november kl. 00.01 kan du her på siden finde alle vores super tilbud. MEN du skal være hurtig, da tilbuddene kun gælder i 24 timer - dog kun så længe lager haves.

Priserne opdateres til midnat!

Hvorfor hedder det egentligt Black Friday?

Black Friday er en af de mange amerikanske traditioner, der for alvor har gjort sit indtog i Danmark, og som helt sikkert er kommet for at blive. Traditionen stammer tilbage fra 60´erne i Philadelphia, hvor travlheden i butikkerne dagen efter Thanksgiving, sendte ekstra mange betjente på gaden for at dirigere trafikken. De mange sorte uniformer i gadebilledet lagde navn til en tradition, der bare bliver større og større for hvert år der går.

Black Friday i Danmark

I 2014 hoppede danskerne for alvor med på Black Friday bølgen. Det var tydeligt, da der blev slået rekord denne fredag i november med 4,5 millioner dankorttransaktioner. Dette er det klart største antal i Danmark nogensinde, og specielt nethandlen glødede, da mange webshops annoncerede med besparelser op til 80%.

Sæt kryds i kalenderen 29. november 2018

Allerede natten mellem torsdag og fredag kan du fra midnat få adgang til de mange gode tilbud her på siden. Du vil finde mange af vores populære vare til en særdeles god pris. Så du kan starte dine julegaveindkøb denne fredag og få købt dine gaver til en særdeles fordelagtig pris.