Campingudstyr

1 - 3 af 3 produkter
Outfit  Telt 3 pers
Outfit Telt 3 pers
Telt til 3 personer med selvlysende barduner og mygge & ventilations net. Leveres i opbevaringstaske inkl. pløkker...
Leveringstid: 1-2 hverdage
649,-
865,00 SPAR 24%
Outfit  Foldbar Trækvogn Uden Tag
Outfit Foldbar Trækvogn Uden Tag
2-vejs foldbar trækvogn uden tag
Varen er ikke på lager
649,-
 
Outfit  Køleboks 29L 12V DC
Outfit Køleboks 29L 12V DC
Køleboks 29L 12V DC
Leveringstid: 1-2 hverdage
749,-
 
 

Køb Campingudstyr på nettet til lav pris. Du kan finde produkter fra Outfit, Max Ranger, hos Toolworld.dk.
Når du handler hos Toolworld.dk er du sikret den største forbrugerbeskyttelse. Toolworld.dk har 9 års erfaring med nethandel og er godkendt af e-handelsfonden og tilknyttet Trustpilot hvor du kan se hvad andre kunder synes om at handle hos Toolworld.dk

Campingudstyr findes i mange prisklasser og til mange behov. Hos Toolworld.dk finder du primært godt campingudstyr hvor du får meget for pengene. Vi har flere forskellige mærker herunder Max Ranger, Providus kogegrej, FRIZET kølelementer og mange flere. Udstyret henvender sig primært til almindelige campister og til dig som skal på festival.

Der er forskellige fagbegreber du skal være opmærksom på når du handler campingudstyr. Når du køber et telt skal du være opmærksom på vandsøjletryk som fortæller noget om hvor meget vand teltet kan holde ude – jo højere tal jo bedre. Soveposer har en komforttemperatur som du skal være opmærksom på. Em sovepose til sommerbrug behøver ikke at have en komforttemperatur under 10 grader – men vi anbefaler 5 grader. En sovepose til vinterbrug går typisk ned til frostgrader, men vælg altid noget der går længere ned end du forventer. Har du behov for hjælp er du velkommen til at kontakte os – vi ved en masse om campering i telt – også på festival.