Fiberdug

Produktkategorien er desværre tom.

Hvis du leder efter nogen specifikt, kan du kontakte os på:

Mail: info@toolworld.dk
Telefon: 70203920.

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Køb fiberdug billigt online

Fibertex og andre geotekstiler kan anvendes til mange formål. Fiberduge er især er velegnet til underlag ved etablering af indkørsler, dræn, støbeunderlag m.m., men kan også med stor fordel anvendes som ukrudtsdug.

Køb din fiberdug hos Toolworld.dk og få varen leveret direkte ved døren. Skal du bruge større mængder så kontakt os på mail eller telefon, så laver vi gerne et tilbud specielt til dig.

En ukrudtsdug/fiberdug gør det lettere at holde havebede og flisebelægninger pæne og fri for ukrudt.

Du bruger ukrudtsdugen når du anlægger dit bed hvor du breder dugen ud over jorden, hvorefter der skæres hul i passende størrelse til planterne. Hullet laves som et kryds, så der er mindst mulig jord blottet omkring planterne. Herefter dækker du ukrudtsdugen til med jord eller barkflis.

Husk, at når du købe fiberdug hos os, så leverer vi billigt, og vi har altid konkurrencedygtige priser på vores varer. Det betyder, at du altid er sikker på at gøre en god handel hos os!

Valg af filterdug

Fiberduge købes typisk i hele ruller a 25 eller 100 meter, og du kan vælge mellem forsekllige bredder. Der findes forskellige tykkelser men de fleste ligger omkring 100 gram/m2.

Benyt vores filtre i højre side til at få et godt overblik over de forskellig varianter ved at filtrere på netop den specifikation du leder efter.

Fiberdug til byggeri og anlæg

Skal du anvende fiberdug ved byggeri er det især ved anlægsarbejder indenfor: Terrasser , fundamenter, terrænanlæg, dræn- og filteranlæg hvor du benytter en fiberdug.

Her på siden kan du se en oversigt over alle de varianter af fiberdug, vi har i sortimentet lige nu. Har du specielle ønsker, kan du bruge filtrene i venstre side, men ellers er det bare at kigge sig omkring, og lade sig inspirere. Kig også gerne på nogle af de man

Spørg os til råds!

Der er mange forskellige varinater af fiberduge på markedet, og der er ikke noget at sige til, hvis du bliver forvirret. Har du brug for råd til køb af fiberdug/ukrudtsdug, og til at finde præcis den, der passer til dine behov, sidder vores kompetente medarbejdere klar på tlf. 70203920 eller mail info@toolworld.dk.