Kärcher WD 6 P Premium

Vådstøvsuger 30 liter

Denne vare har en videogalleri

Afspil video
Før 2.099,-
1.949,- (1.559,20 uden moms)

Leveringstid: 4-5 hverdage. Fragt: Gratis fragt.

Mulighed for selvafhentning fra lager
2625 Vallensbæk

Beskrivelse

Den nye serie vådstøvsugere fra Kärcher er kommet. Serien hedder WD og består af 9 maskiner som dække de krav enhver bruger må have. Med denne serie har Kärcher forbedret en lang række punkter i forhold til den tidligere WD serie. En af de største forandringer er optimeringen af sugeevnen, Kärcher har udviklet en system som gør det muligt at øge sugekraften uden at sætte en større motor på maskinen. I forhold til den tidligere serie ligger de nye motorer på samme antal W, men sugekraften er øget med 10-20%. En anden smart funktion er at det ikke er nødvendigt at skifte filter ved vådsugning. Det medfølgende filter kan bruges til det hele.
WD 6 P Premium er en maskine som kun bruger 1300 Watt, men har sugeevnen som svare til 2000 Watt. På top modellen er der ikke sparret på noget. Den har fået alle funktioner som findes i denne klasse. Den har blæse funktionen så man kan blæse bladene vær fra f.eks indkørslen og ligende. Den har fladfilter som har meget større filter overflade, dette giver en markant bedre udnyttelse af sugeevnen. En af det andre funktioner som kommer fra den professionelle serie er filter rense funktionen. Man sætter simpelhind suge slange op i maskinen og den kan derved rense sit eget filter. Dette er en meget smart funktion som både sparre meget tid, mindsker rengøring og sikre at maskinen altid har optimal sugekraft. Der også mulighed for at tilsluttes en power værktøj (rundsav, boremaskine, stiksav o.s.v) direkte til maskinen. Når man tænder værktøjet vil støvsugeren også tænde. Der medfølger et tilkoblingsæt til powertools. Sættet indeholder 1 meter slange og et adaptor mundstykke.
WD 6 P Premium er helt igennem en meget kvalitets præget maskine som kan anbefales til gør det selv folk som ønsker en maskine med professionelle funktioner i en fornuftig prisklasse.

Tekniske data

Spænding 230 Volt
Effekt 1300 Watt
Beholdervolumen 30 liter
Slange bredde 35 mm
Ledningslængde 6 meter
Mål 420x380x670 mm
Vægt 9,4 mm
Anvendelse Privat

Vareinfo

Forsendelsevægt 14.00 kg
Varenr 13482710
Producentnummer 1.348-271.0
Reference
BEMÆRK Volumetillæg