Leatherman REV

Multitool

Denne vare har en videogalleri

Afspil video
Før 449,-
379,- (303,20 uden moms)

Leveringstid: 1-2 hverdage. Fragt: DKK 59,-.

Mulighed for selvafhentning fra lager
2625 Vallensbæk
2625 Vallensbæk

Beskrivelse

Med REV introducerer Leatherman et helt nyt NO-NONSENS Multi-Tool med fokus på de tools du har brug for i dagligdagen. Uanset om du arbejder under motorhjelmen, på campingpladsen, er i gang med et ”fix-det-lige-skat” projekt i boligen eller åbner en svalende pils på bagsmækken – ja så har du altid det rigtige Leatherman tool lige ved hånden.

Leatherman REV indeholder hele 14 tools som hurtigt vil blive helt uundværlige for dig i din daligdag. Samtidigt har REV det berømte 420HC blad, udskiftelig lommeclips og ikke mindst Leathermans unikke 25-års garanti.

REV indeholder følgende tools:

- Kombineret knivblad i 420HC stål med både bølgeskær og glat knivsæg
- Tænger (Spidstang, alm. tang)
- Skruetrækker (PH, Ligekærv lille/stor)
- Aftagelig lommeclip
- Ledningsklipper
- Afisoleringstang
- Emballageåbner
- Lineal
- Dåseåbner
- Flaskeåbner
- Træ-/Metalfil

Knivbladet er udført i 420HC stål som er en forbedret High-Carbon udgave af 420 rustfrit stål. 420HC legeringen fungerer utroligt godt i forbindelse med produktion af produkter i høj kvalitets stål. Knivbladets styrke er yderligere optimeret med en speciel varmebehandling som Leatherman giver alle deres Multi-Tools.

Køb hos en autoriseret forhandler – det er vigtigt!
Når du køber et leatherman produkt er du automatisk omfattet at Leathermans 25 års garanti – hvis du køber hos en autoriseret forhandler. Den unikke garanti tilbyder Leatherman fordi de ønsker at stå inde for deres produkter og deres forhandlere.

Som autoriseret Leatherman forhandler har man adgang til ombytning og reparation via Leatherman. Køber du dit produkt gennem en piratimportør står du meget svagere fordi de ikke har adgang til Leathermans service. Leatherman tilbyder ikke worldwide service og derfor skal du benytte den forhandler hvor produktet er købt

Du kan kende de autoriserede Leatherman forhandlere på det lille forhandler badge som er på hjemmesiden eller på produktbilleder

25 års garanti – helt unikt
Leatherman har gjort sig umage for at skabe et produkt du kan have glæde af i mange år. Hvis dit Leatherman produkt går i stykker reparer eller ombytter Leatherman med glæde til et tilsvarende eller dyrere under Leatherman 25-års garanti for Multi-Tools eller 10-års garanti for lygter.

Garantien omfatter ikke mishandling, modifikation, tyveri, tabt/mistet, uautoriseret og/eller urimelig brug. Garantien omfatter heller ikke hylstre, tilbehør, gravering, indfarvninger, rengøring eller skærpning. Garantien omfatter kun produkter købet gennem en autoriseret forhandler mod fremvisning af gyldig kvittering.

Tekniske data

Produktkategori Full-Size
Material Rustfrit stål
Antal tools 14
Bladlængde 6,6 cm
Længde 9,7 cm
Vægt 168 gram

Vareinfo

Forsendelsevægt 0.20 kg
Varenr 832130
Reference