Lyskæde

Produktkategorien er desværre tom.

Hvis du leder efter nogen specifikt, kan du kontakte os på:

Mail: info@toolworld.dk
Telefon: 70203920.

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Køb Lyskæde på nettet til lav pris. Alle produkter opfylder danske lovkrav til miljø og kvalitet.
Når du handler hos Toolworld.dk er du sikret den største forbrugerbeskyttelse. Toolworld.dk har 9 års erfaring med nethandel og er godkendt af e-handelsfonden og tilknyttet Trustpilot hvor du kan se hvad andre kunder synes om at handle hos Toolworld.dk

Køb dine lyskæder billigt online

Lys i de mørke vintermåneder skaber en helt speciel stemning, og udstråler både hygge og varme. Heldigvis er der masser af mulighede for at bruge lyskæder, lysnet og lystræer til at hygge i den mørke tid. Lyskæder kan bruges både inde og ude, så det er kun fantasien der sætte grænsen for din kreativitet.

Når du skal finde den rigtige lyskæde er der flere ting du skal tage stilling til. En af de første er hvilket behov du har. Der findes flere forskellige sikringskasser som afgør om du kan bruge lyskæden udenfor, eller om den kun kan bruges indendørs. Sikkerhedsklassen angives med teksten IP efterfulgt 2 cifre. Skal lyskæden benyttes ude skal den typisk være mærket med IP44, hvilket betyder at produktet er beskyttet mod faste genstande med en diameter på 1,0 mm eller mere, og beskyttet mod oversprøjtning. På normalt sprog betyder det at der er beskyttelse mod at noget kan komme i kontakt med det elektrisk og at enheden kan tåle vandsprøjt. Bemærk IP44 betyder ikke at enheden kan nedsænkes i vand. Her hos Toolworld.dk har vi et godt udvalg, og du kan helt sikkert finde præcis den lyskæde der lige passer. Hvad enten dit behov er indendørs eller udendørs LED belysning.

Valg af lyskæde - hvor skal den bruges?

Med en lyskæde kan du skabe stemning og hygge hele året, men det er selvfølgelig i julemåneden at det er allemest hyggeligt.

Det du først skal tænke på, er om du skal bruge lyskæden udenfor. Hvis det er tilfældet skal du sikre dig at din lyskæde, lystræ eller lysnet er sikret i sikringsklasse IP44. Hvis ikke den er tilstrækkeligt sikret kan du ødelægge din lyskæde og i værste fald få stød.

Du kan se på alle vores produkter hvilken sikringsklasse de tilhører og let vælge den rigtige. Skal du bare bruge kæden indenfor er der ikke så mange krav, og du kan vælge frit. Man kan altid lave en helgardering ved at købe IP44 kæder som kan bruges både inde og ude

Batteri eller 230 Volt Lyskæde

Traditionelt har lyskæder altid skulle tilsluttes stikkontakten med 230 Volt. Tidligere var der sågar 230 volt i selve kæden, som var forsynet med små glødepærer. Der skal ikke meget fantasi til at forestille sig hvor kraftige ledningerne var og hvor tung kæden blev. Efterhånden er det blevet mere normalt at lyskæden har en strømforsyning som omformer strømmen så der kun er 12 eller 24 volt i lyskæden, og dermed er kæden tyndere, lettere og mindre farlig. Som noget nyt er batterikæderne begyndt at vinde frem. De udemærker sig ved at være utroligt fleksible fordi du ikke behøver lange forlængerledninger, samlebokse og bøvl med at holde det hele fri for vand og fugt.

Vi har oprettet et filter i venstre side hvor du kan vælge Strømkilde og på den måde let få et overblik over hvilke lyskæder der benytter batterier. Alt afhænging af hvormange lys der er på i din lyskæde, eller på dit lystræ, skal der benyttes små AA-batterier eller de større C-batterier

Energibesparende LED pærer

Ligesom du ser LED lys i din bolig har de også fundet vej til julebelysningen. Alle vores lyskæder er med LED lys, hvilket giver et behageligt varmt hvidt lys, der skaber den helt rette stemning, som du kender det fra gammeldags lyskæder. Udover det flotte lys er LED lys også meget billige i drift, og du opnår ofte en stor strømbesparelse med LED på op til 90% i forhold til de traditionelle pærer. Samtidigt er levetiden på LED pærerne op til 50.000 timer sammenlignet med glødepærernes maksimalt 1000 timers levetid.

Lyskæde med den smarte timer-funktion

Har du haft julebelysning og lyskæder før ved du alt om behovet for at de tænder og slukker automatisk. Med de traditionelle lyskæder betyder det yderligere investering i timere som derefter kan indstilles til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter.

Som en super smart funktion har alle vores batteri lyskæder og træer timerfunktion hvor timeren fast tænder 6 timer og slukker 18 - enkelt og nemt uden at du skal indstille besværlige timerure.

Her på siden kan du se en oversigt over alle de lyskæder, lystræer og lysnet vi har i sortimentet lige nu. De fleste leveres i en god opbevaringskasse som gør at du kan opbevare lyskæden sikket og godt når den ikke er i brug. Har du behov for et nemt overblik, kan du bruge filtrene i venstre side, men ellers er det bare at kigge sig omkring, og lade sig inspirere. Kig også gerne på nogle af de man

Husk, at når du handler lyskæder hos os, så leverer vi billigt, og vi har altid de mest konkurrencedygtige priser på vores varer. Det betyder, at du altid er sikker på at gøre en god handel hos os!