NorthQ Heating Control Kit med 2 termostater

Denne vare har en videogalleri

Afspil video
Før 1.799,-
995,- (796,- uden moms)

Leveringstid: 1-2 hverdage. Fragt: Gratis fragt.

Beskrivelse

NorthQ varmestyring er et intuitiv system der sikre dig et godt overblik over dit varmeforbrug samt mulighed for at styre dine termostater trådløst.
Hele systemet kan betjenes via den medfølgende NorthQ Q-stick Gateway som du kan tilkobler dig via Mobiltelefon/Tablet/PC.

Den lille fikse Gateway fylder minimalt og kan placeres et diskret sted hvorefter du kan kommunikere med den trådløst.
Dvs. din computer skal ikke være tændt hele tiden for at holde systemet kørende - det klarer den lille Q-stick som er opkoblet til din HomeManager konto på nettet.

HomeManager er den system som administrere dit system. HomeManager ligger på internettet, så du kan altid få adgang til at styre og overvåge dit system uanset om du er hjemme eller yd.

MedQ-stick gateway'en kan du programmere hvornår du ønsker termostaterne skal skrue op og ned samt få et samlet overblik over alle de tilsluttede termostater og deres status.

Laver du ændringer i HomeManager sørger systemet automatisk for at kommunikere med din Q-Stick i boligen som herefter styrer din termostater - smart og enkelt.

Systemet er baseret på Z-wave protokollen som bla. findes i Danfoss Living termostaterne som der medfølger 2 stk. af i sættet. Flere termostater kan tilkøbes om nødvendigt.

BEMÆRK: De medfølgende Danfoss termostater kan erstatte alle RA radiatorventiler direkte. Skal de monteres på ventiltypen RAV (34mm) eller RAVL (26mm) skal der købes særskilt adapter - kontakt os for nærmere detaljer.

Systemet leveres komplet med:
- 2 stk. Danfoss Linving Z-wave termostaterne
- 1 stk. Q-stick trådløs controller
- 1 stk. HomeManager.net konto til adgang udenfor hjemmet

Vareinfo

Forsendelsevægt 2.00 kg
Varenr 989783576
Producentnummer NQ-9540-EU
Reference
BEMÆRK Volumetillæg