NorthQ Q-stick Gateway

Før 899,-
295,- (236,- uden moms)

Leveringstid: 1-2 hverdage. Fragt: DKK 59,-.

Beskrivelse

Q-Stick er den lille gateway der samler data og gør dem tilgængelig. En lille men utrolig kraftig enhed som nemt tilføjes til dit
trådløse netværk. Når du har tilsluttet Q-Stick er der direkte forbindelse mellem dit hjem og din mobile enhed. Q-stick gateway'en er baseret på Z-wave protokollen og kan kontrollere op til 16 individuelle enheder.
Du kan slutte alle de forskellig måle og kontrolenheder til Q-Stick.
Q-Stick består af en USB stick, strømforsyning og en stander. Gatwayen er designet til at arbejde sammen med Android, IOS og Windows enheder.

Der medfølger en personlig HomeManager.tv konto til hver Q-stick. Det er denne konto som du kommunikere med når du skal arbejde med dit system. HomeManager.tv kontoen er gratis.

NorthQ Q-Stick er den mindste gateway på markedet og giver mulighed for at tilføje op til 16 Z-Wave enheder, helt trådløst uden brug af kabler. Plug & Play installation. Med de nemme instruktioner tager Q-Stick kun ca. 10 minutter at installere, helt uden brug af dyre teknikere.

Q-Stick kan nemt udvides med alle NorthQ produkter såsom Q-Power, Q-Gas og Q-Plug samt Danfoss Living Connect og andre compatible 3-parts enheder. Eneste krav er at de understøtter Z-Wave protokollen.

Specifikation:
- Maks. antal rum: 9
- Maks. antal tidsplaner: 14
- Frekvensbånd: 2.400GHz-2.484 GHz
- 5th generation Z-Wave

Vareinfo

Forsendelsevægt 1.00 kg
Varenr 989783605
Producentnummer NQ-930-EU
Reference