Oras Electra (6150F)

Håndvaskarmatur - berøringsfrit

Før 2.350,-
1.930,- (1.544,- uden moms)

Leveringstid: 2-3 hverdage. Fragt: DKK 59,-.

Mulighed for selvafhentning fra lager
2625 Vallensbæk

Beskrivelse

Berøringsfri håndvaskbatteri fra Oras med temperaturgreb (leveres således). Batteri kan nemt ombygges til fast indstillet temperatur eller til forblandet vand. Batteridrevet 6 V. Takket være beskyttelses klassen (IP 67) kan blanderen bruges næsten overalt. Kræver ingen justeringer ved montering da en avanceret autofocus sensor benyttes. Den impuls-kontrollerede pilot ventil giver lang levetid til batteriet. Vandmængdebegrænser (6 l/min) giver lavt vandforbrug (0.5 l/ved hver åbning).

Mange kan nikke genkendende til den raffinerede brugervenlighed, som berøringsfri armaturer tilbyder i institutioner og andre offentlige rum. Den lette betjening og rengøringsvenlige enkelthed har dog ikke tidligere været forenelig med private badeværelser.

Oras Electra kommer nu boligentusiaster i møde med en luksusvandhane, der introducerer en perlerække af praktiske fordele som brugervenlighed, berøringsfri betjening, forbedret hygiejne og energi besparelser.
Berøringsfrie besparelser


Oras har fremstillet berøringsfri vandhaner siden 1990 og er i dag en af verdens største producenter af berøringsfri vandhaner til håndvaske.

Berøringsfri vandhaner blev først brugt på hospitaler og andre steder, der har strenge krav til hygiejnen. Berøringsfri vandhaner er ikke blot hygiejniske, de er også blevet populære, fordi de er vandsparende og nemme at bruge. Når børnene skal vaske deres små, snavsede hænder kan de have svært ved at åbne for vandet uden samtidig at gøre armaturet beskidt. Men Electras berøringsfrie fordele sætter en effektiv stopper for bakterier på grebet og for ekstra store vandregninger, når de små fingre skal være rene i en fart. For de ældre kan fotocellens skarpe syn og rappe reaktionstid være en fremtidsorienteret fordel, så armkræfterne ikke skal bruges på besværlige blandingsbatterier. Med sit kompakte og minimalistiske design spiller Oras Electra sikkert sammen med den rene, nordiske indretningsstil og sørger samtidig for økonomisk og hygiejnisk luksus på badeværelset.

  • Forkromet
  • Batteridrevet 6V
  • Vandmængdebegrænser (5 l/min)
  • For ekstra batteri: vvsnr. 508367548

Tekniske data

Montering Bord/Vask
Tilslutning Flexslanger med 3/8” omløbere
Betjening Berøringsfrit
Farve/Finish Krom

Vareinfo

Forsendelsevægt 1.96 kg
VVS-nummer 704272004
Reference