Søjleboremaskine

1 - 1 af 1 produkter
PowerPlus POWX152 Søjleboremaskine 13 mm 350 watt
PowerPlus POWX152 Søjleboremaskine 13 mm 350 watt
Søjleboremaskine med 5 forskellige hastigheder fra PowerPlus. Handy lille maskine med 350 Watt motor til hobbyopgaver...
Leveringstid: 1-2 hverdage
1.888,88
 
 

Søjleboremaskine og bænkboremaskine i topkvalitet til billig pris.

En søjleboremaskine er typisk kronjuvelen på ethvert værksted. Har man først fået en søjelboremaskine undre man sig over hvordan man har kunne arbejde uden. Om det du søger det billigste tilbud eller en mærkevare du har drømt om længe - så står vi til din rådighed. Du kan bestille direkte via hjemmesiden, og levering sker selvfølgelig direkte hjem til din dør. Ved større varer har du endvidere mulighed for at afhente direkte på vores lager i Vejle eller hos importøren. Så sparer du fragten - det er godt købmandskab! Læs nederst på siden om de begreber du skal være bekendt med når du skal købe en søjleboremaskine.

Når du handler søjleboremaskine er der nogle få detaljer du skal vær opmærksom på. Der findes to typer: Søjleboremaskiner og bænkboremaskiner. Søjleboremaskinen er den generelle betegnelse, men kan også dække maskiner der er monteret i gulvet og har lang søjle. Bænkboremaskiner er monteret på et bord eller en filebænk - heraf navnet. Der er 2 specifikationer som du skal være opmærksom på. Spindelvandring som indikere hvor meget borepatronen kan bevæge sig i det lodrette plan, man kunne også kalde det boredybden. Udladning er afstanden fra søjlens til der hvor boret sidder i borepatronen. Denne afstand bestemmer hvor hvor langt man kan få et emne ind under borepatronen. Jo større udladning, jo mere plads er der på borepatronen.