Tubolit DG

Rørslange 35 MM. med 13 MM Isolering. 2m

Før 130,-
20,- (16,- uden moms)

Leveringstid: 1-2 hverdage. Fragt: DKK 69,-.

Beskrivelse

Tubolit DG Rørslange med et 35 MM huld, og 13 MM Isolering. 2mTubolit DG er en polyethylenisolering med lukkede celler til vvs-installationer. Takket være den lave varmeledningsevne minimerer Tubolit DG effektivt energispild – op til 80 % - og reducerer CO2-udslip drastisk og bidrager dermed i høj grad til at bygningen har en positiv energiydelse.

Dette fleksible produkt, der er nemt at installere, beskytter rørene mod aggressive byggematerialer og hindrer kondensdannelse på kolde vandrør. Det komplette program omfatter lim til plasticrør samt selvklæbende rør, der desuden giver op til 50 % besparelse af installationstid. Det store udvalg af tilbudte isoleringstykkelser bidrager til opfyldelsen af energibestemmelserne.

Tubolit er det mest komplette program med termiske, akustiske og beskyttende isoleringsprodukter til varmeinstallationer, varmt og koldt vand i husholdningen og kloakrør både i beboelses- og erhvervsejendomme. Programmet rummer afprøvede løsninger der effektivt mindsker energispild, beskytter de rør der ligger i bygningens skalkonstruktion og forbedrer den akustiske komfort.

Vareinfo

Forsendelsevægt 0.42 kg
VVS-nummer 497546134
Reference
BEMÆRK Volumetillæg