LAVOR HTR 2021 LP

Hedvandsrenser 200 bar

Før 41.243,75
32.493,75 (25.995,- uden moms)
TILBUD!

Leveringstid: 4-5 hverdage. Fragt: Gratis fragt.

Beskrivelse

Professionel topmodel fra Lavor med alt det rigtige udstyr, og masser af tekniske finesser. Kraftig pumpe og motor der kan levere 1260 liter vand i timen (21 l/min.) ved 200 bar, giver mulighed for at du kan bruge Lavor HTR til de seriøse vaskeopgaver.
Maskinen er velegnet til brug indenfor landbrug, transport, industri, entreprenør, rengøring. Lavor har valgt at montere HTR 2021 LP med en robust 4 polet vandkølet motor der arbejder ved 1450 omdr./min, så du er sikret rigelig kraft til at løse opgaverne.

For at beskytte pumpen, og give en blød start/stop, har Lavor indsat en flexkobling mellem motor og pumpe. Flexkoblingen er opbygget omkring en gummikerne som sikre en lang levetid på pumpe og motor. Systemet er tilsvarende Hardy-skiven der indsættes mellem gearkasse og kardanaksel på en bil. En gennemtænkt løsning der mindsker unødig belastning og sikre en skånsom kraftoverførsel.

Har du behov for meget vand til dine opgaver som f.eks afrensning af landbrugsmaskiner, entreprenørmateriel, staldinventar, har du men Lavor HTR en hedvandsrenser der ligger et godt stykke over de normale 1000 liter i timen. HTR kan levere hele 1260 liter i timen som er nok det de fleste krævende opgaver.

Lavor har forsynet HTR med yderligere en teknisk finesse i form Automatisk Stop System (A.S.S.). Automatisk Stop Systemet skåner maskinen for unødige nedlukninger ved at forsinke stop af motoren med 15 sek. når pistolgrebet slippes. I praksis betyder det at maskinen ikke skal genstarte hver gang du lige skal flytte dig eller have en anden vinkel på emnet.
Automatisk Stop Systemet skåner maskinen for unødige start/stop og giver en længere levetid på pumpe og motor. Total nedlukning af maskinen sker hvis den ikke har været brugt i 20 minutter. Du behøver derfor ikke tænke på at skulle maskinen - det klarer Lavor HTR helt af sige selv.

Lavor HTR har indbygget beholder og vandtank til afkalkningsmiddel, så du er sikret mod aflejringer i varmespiralen hvis dit vand er hårdt med stort kalkindhold. Du får også en stor indbygget sæbe/kemi-tank på 22 liter som er praktisk hvis du arbejder med nedvaskning af stærkt tilsmudsede emner hvor du udlægger rengøringsmiddel.
Maskinen har ekstra stor diesel tank på 22 liter så du har mulighed for at arbejde effektivt over længere perioder uden at skulle bruge tid på mange påfyldninger af diesel.

Maskinen leveres 10 meter fleksibel slange og dobbeltlanse med justerbart tryk så du både kan arbejde med høj og lavtryk ved at dreje på sidshåndtaget (er ikke vist på billedet). Har du behov for anden slangelængde er der mulighed for at tilpasse efter dit ønske.

Med Lavor HTR får du en virkelig kraftig og veludstyret hedvandsrenser med mange gode tekniske løsninger. Med Lavor HTR er du godt rustet til selv de helt store vaskeopgaver.

 • 4 polet el-motor (1450 omdr.) med vandkøling og termosikring
 • Keramiske stempler (3 stk.)
 • Ekstra stor diesel tank på 22 liter
 • Indbygget 2,4 liter beholder afkalkningsmiddel
 • Automatisk Stop System (A.S.S) skåner maskinen for unødig start/stop
 • Indbygget sæbe-/kemitank på 22 liter
 • 10 meter slange og justerbar dyse
 • Forniklet lineær messing pumpehoved med indbygget by-pass ventil og temperaturbestandige pakninger/bøsninger
 • Integreret elastisk led i pumpekobling for skånsom kraftoverførsel
 • Høj sensitiv sensor i rustfrit stål til indstilling af temperatur
 • Lodret fyr med varmespiral i høj-effektiv termisk stål
 • Rustfri stålventiler til styring af sug og tryk
 • Luftkøling af brænder via hjælpemotor og to-vejs brændstofpumpe

Tekniske data

Spænding 400 Volt
Effekt 9,7 kW
Tryk 200 bar
Vandforbrug 1260 liter/time
Olieforbrug 5,6 liter/time
Brændstoftank 22 liter
Temperatur 110 grader
Kemitank 22 liter
Afspændingstank 2,4 liter
Slangelængde 10 meter
Mål (L x B x H) 1250x690x890 mm
Vægt 171 kg

Vareinfo

Forsendelsevægt 171.00 kg
Varenr 86230940
Producentnummer 8.623.0940
Reference
BEMÆRK Volumetillæg