Bosch Indego 10 Robotplæneklipper – Verdensnyhed

Robotplæneklipper Bosch Indego 10 sætter ny standard for robotplæneklippere.

Planlagt introduktion i 2013, men kommer ekstraordinært til de skandinaviske lande allerede i 2012 – dog i begrænset antal.Let at anvende: Læg stopledningen langs plænekanten, indstil timeren og lad Bosch Indego 10 gøre resten af arbejdet.

Den nye robotplæneklipper Bosch Indego 10 klipper din plæne logisk og systematisk uden unødig overkørsler at områder der allerede er klippet. Store hjul med terrænmønster skåner plænen og laver minimale kørespor.

 

Bosch’s nye LogiCut™ som er hjernen i Indego 10 robotklipperen fjerne mange af de ulemper der tidligere har været med robotplæneklippere.

Brug og installation er blevet meget enkel og let samtidig med at Bosch Indego 10 arbejder sig gennem klippeopgaven logisk på en måde som er helt nyskabene.

Indego 10 er forsynet med en let brugermenu og hele installationen forgår enkel og intuitivt. Takket være de fabriksmonterede klippeknive er Indego 10 klar til brug uden besværlig monteringsarbejde. Via tastatur kan man indstille funktionerne for Bosch Indego 10 let og ubesværet.

Det GPS-baserede LogiCut™ system sikre effektiv klipning af din plæne.  LogiCut™ systemet sørger for at Indego 10 ikke skader dine træer, blomster og andre forhindringer i plænen.

Selve klipningen foregår systematisk og logisk hvilket betyder at hele plænen klippes fra start til slut i parallelle spor – uden tilfældige overkørsel. Denne metode er den absolut mest effektive og skånsomme, fordi den parallelle klipperute betyder at hele plænen klippes på den kortest mulige tid med et minimum af overlapning – helt som når du selv klipper plænen.

Uden GPS-baserede LogiCut™:

Logicut Bosch Indego 10 1

 

Med GPS-baserede LogiCut™:

Bosch indego 10 med Logicut

 

 

Bosch Indego 10 bruger sine sensorer til det maksimale. Hvis Bosch Indego 10 møder en forhindring under klipning af plænen som f.eks en cykel eller tilsvarende skifter den automatisk retning, men husker hvor forhindringen lå.

Næste gang Indego 10 kommer til det samme sted vil den huske forhindringen og kontrollere om den stadig er der. Støder maskinen på den samme forhindring 3 gange i træk bliver den lagret som en permanent forhindring og maskinen vil for eftertiden køre uden om den pågældende forhindring automatisk.

Bosch Indego 10 holder selv øje med batteristatus og sørger for at oplade sig selv når der er behov for det. Efter opladning forsætter Indego 10 med arbejdet.

Den lydløse motor fordeler det afklippede materiale jævnt over plænen så det indgår som gødning i et miljøvenligt kredsløb.

 

 

Du kan se mere om Bosch Indego 10 direkte fra Bosch ved at skanne denne QR-kode:

Læs mere om Bosch Indego 10

 

Pin It on Pinterest