Berøringsfrit armatur fra Oras

Ifølge verdenssundhedsorganisationen (WHO) spredes i tusindvis af sygdomme hvert år ved berøring, og tallet er stadig stigende. Kombineret med større resistens mod pencilin bliver disse sygdomme sværere og sværere at behandle.
Én måde at vende denne trend på, er ved at benytte et berøringsfrit armatur. Oras har fremstillet berøringsfri vandhaner siden 1990 og er i dag en af verdens største producenter af berøringsfri vandhaner til håndvaske.
Mange kan nikke genkendende til den raffinerede brugervenlighed, som berøringsfri armaturer tilbyder i institutioner og andre offentlige rum. Den lette betjening og rengøringsvenlige enkelthed har dog ikke tidligere været forenelig med private badeværelser.
Oras Electra kommer nu boligentusiaster i møde med en luksusvandhane, der introducerer en perlerække af praktiske fordele som brugervenlighed, berøringsfri betjening, forbedret hygiejne og energi besparelser. Berøringsfrie besparelser.Du kan læse mere om armaturet på Oras’ hjemmeside, hvor de også har en fuldstændig gennemgang af produktet eller se videoen af produktet nedenfor.

Klik på dette link for at se en gennemgang

Klik på dette link for at se alle vores berøringsfrie armature

Pin It on Pinterest