Nyt design og ny butik

Efter 10 år på bagen vurderede vi at det er på tide at skifte den gamle hjemmeside ud, og samtidig forny Toolworlds image. Det er dog ikke kun flotte farver og billeder vi har tilføjet, der følger ligeledes en lang række af nye muligheder og informationer med den nye hjemmeside. Nedenfor kan du læse om en række af disse

Produkter

Vi har i det nye design valgt et produktview med faner. Fanerne gør det langt nemmere for dig, som kunde at overskue produktinformation, og finde frem til tilbehør, tekniske data eller logistik informationer.

Ny menustruktur

Hvis vi starter fra toppen, så har vi forbedret søgefunktionen, så du bedre kan finde de produkter du søger. Inden udgangen af året har vi planlagt at tilføje kategorivisninger i søgeresultater e.g. hvis du søger på “bor” vises der øverst et link til produktkatagorien “bor”. Nedenfor vises, som altid alle vores bor. Under søgefunktionen finder du Producent oversigten, som stadig giver direkte adgang til alle produkter fra en enkelt producent. Som noget helt nyt har vi tilføjet et link til vores In-store Bosch shop. I denne kan du ved hjælp af en avanceret udvælgelsesfunktion finde frem til lige det produkt du søger blandt Bosch’s 26000 produkter. Sidst, men absolut ikke mindst, har vi ændret i vores menu. I denne fremhæver vi populære produktgrupper alt efter sæson – det gør det hurtigt og nemt at komme frem til lige det du søger.

Forbedret Track and Trace

Med vores nye og forbedrede Track and Trace gør vi det langt nemmere at følge en ordre fra bestilling til levering. I samme ombæring har vi opdateret vores ordrebekræftigelser, så de nu indeholder opdelt information hvis du har bestilt produkter fra to forskellige leverandører og dermed modtager to forskellige leverancer.

Kundeservice

Vi har ændret vores gamle menupunkt “Salg- og Levering” til “Kundeservice”. Du kan nu finde alt information et sted. Derudover har vi opdelt informationen under tre faner, henholdsvis “Før køb”, “Efter køb” og “Generelt”.
Da vi alligevel skulle ændre i hele designet, har vi også været igennem vores salgs- og leveringsbetingelser for at gøre dem mere læsevenlige og forebygge eventuelle misfortolkninger.

Pin It on Pinterest