Schou Wok testvinder i Politiken Tjek

Schou Wok testvinder i Politiken Tjek

Er de dyreste gryder og pander også de bedste?

Det kan ofte være svært at finde rundt i junglen af gryder og pander der ofte markedsføres i sammenhæng med berømte kokke og madskribenter.

Men er det altid de dyre designerprodukter der er bedst! Eller kan det rent faktisk lade sig gøre at finde et virkeligt godt produkt til en fornuftig pris, uden at slår hul i husholdningsbudgettet.

Politikens testmagasin TJEK har netop lavet en stor test af forskellige Wok pander og resultatet er godt for dem der kigger på prisen.

Se testen her

I testen vinder Wok panden fra Schou over alle konkurrenterne. Kvalitetsmæssigt kan mange lave en Wok pande der er lige så god som Schou, men ingen kan gøre det til så lav pris som Schou.

Wok, Ø28 cm Schou

I TJEK testen er angivet en vejledende pris på 369,- og den kan du natuligvis få billigere hos toolworld.dk. Når fragten er indregnet er der stadig en stor besparelse på over 69,-

Toolworld.dk har været forhandler af Schou Produkter i mange år og du kan se hele det store sortiment af gryder, grydesæt og pander ved at klikke her

Når du bevæger dig rundt i produktgrupperne kan du benytte vores filtre i venstre kolonne – prøv at trykke på nogle af grupperne og filtrer efter en bestemt specifikation.

Brug af filter i varegrupper

Pin It on Pinterest