Dewalt

Aktiv filtre
Elværktøj
 
1 - 1 af 1 produkter
Dewalt DT71550-QZ Bitssæt 53 dele inkl. sikkerhedbriller
Dewalt DT71550-QZ Bitssæt 53 dele inkl. sikkerhedbriller
Lækkert bitsæt fra DeWalt med 53 dele. Der medfølger bitsholder og 2 adaptere fra sekskant til firkant fæste. Som eks...
Leveringstid: 2-3 hverdage
199,-
299,00 SPAR 33%
 
Mere om Dewalt
Dewalt billede nr 1
Dewalt blev i 1960 overtaget af Black & Decker. Black & Decker lavede deres første store relancering af Dewalt i 1992 med en helt ny produktserie. 2 år efter i 1994 overtog Black & Decker den tyske producent ELU hvorved Dewalt fik adgang til en række spændende maskiner herunder den klassiske vendbare sav (flip-over). De professionelle håndværkeres accept af Dewalt produkterne betyder, at Dewalt i dag er det førende mærke indenfor professionelt elværktøj i Nordamerika og det mærke indenfor profesionelt elværktøj, der indenfor de sidste 3 år har haft den hurtigste vækst verden over.
Dewalt billede nr 2
I 1922 opfandt Raymomd Dewalt radialarmsaven, der i årtier har sat standard for kvalitet og holdbarhed på stationære maskiner. Radialarmsaven markerede starten på Dewalts langvarige ry blandt professionelle håndværkere for solidt, robust kraftigt og præcist elværktøj. Dette er blevet Dewalts varemærke. Den gule/sorte Dewalt farve kombination er kendetegnet for alt Dewalt el-værktøj og originalt Dewalt tilbehør. I dag er denne tradition indbygget i et bredt sortiment af højtydende, bærbart Dewalt elværktøj og originalt Dewalt tilbehør.
I over 80 år har Dewalt haft et ry for flot design, konstruktion og fremstilling af kraftige industrielle maskiner.