Salg & Levering: Privatkunder

OBS: Salgs- og leveringsbetingelser for erhvervskunde findes her.

 

Indledning

Toolworld.dk ejes og drives af Toolworld ApS, CVR-nr. 27766668 (herefter toolworld.dk).
 
Virksomhedens adresse er:
 
Toolworld.dk
Horsbred 132
2625 Vallensbæk
 
Virksomheden kan kontaktes via:
 
Telefon, man.-fre. 9-16: +45 70 20 39 20
Email: info@toolworld.dk
 

OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre, og du har modtaget en ordrebekræftelse fra os. Det er ikke et tilbud, men en opfordring til at gøre tilbud på hjemmesiden. 

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på toolworld.dk til levering i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne, med mindre andet er udtrykkeligt aftalt.

 

1. Bestilling og betaling

På toolworld.dk kan du betale med Dankort, Visa, Visa Electron, Eurocard og Mastercard eller bankoverførsel. Ved bankoverførsler er du ikke dækket under indsigelsesordningen. Hvis du betaler med Dankort eller andre kreditkort, bliver købsbeløbet trukket på dit kreditkort, når varerne afsendes.

Hvis du benytter bankoverførsel bliver varerne afsendt, når pengene er registreret på vores konto. Bankoverførsel sker ved brug af betalingsid (KA71) som du kender fra et almindeligt girokort. Betalingsid’et står oplyst i ordrebekræftelsen som fremsendes pr. email. Når du skal overfører beløbet fra din netbank skal du betale som var det et girokort – blot er det en overførsel til banken. Hvis varen ikke kan leveres eller afvises på grund af beskadigelse m.v., eller såfremt du benytter din fortrydelsesret, vil fakturabeløbet for den pågældende vare blive indsat på din konto, når toolworld.dk har modtaget dine returvarer.

Du skal være opmærksom på at vi ifølge dansk lovgivning har 30 dage til at tilbageføre pengene. Vi bestræber os på at gøre dette hurtigst muligt, men i perioder med spidsbelastninger kan denne periode blive forlænget ud over de fem arbejdsdage vi normalt har brug for.

Toolworld leverer kun i Danmark og pallegods kan kun leveres til brofaste øer, med mindre andet er aftalt.

 

2. Priser

Alle priser er dagspriser og opdateres løbende og vises altid inkl. moms. Aftaler indgås på dansk.

 

3. Fragt / Forsendelse

Fragtprisen bliver oplyst inden du godkender din bestilling. Fragtprisen afhænger af, hvilke varer du bestiller og fastsættes ud fra vægt eller volumen. Alle varer sendes med fragtmand, Postnord eller GLS. Med Postnord leveres varen dagen efter afsendelse.

Tunge varer eller volumen gods eller andre varer der leveres på paller med fragtmand, leveres kun i grundplan eller fortovskant. Hvis varen ikke kan leveres, vil ekstra udkørsel være for købers regning.

Varen kan efter dit ønske henstilles uden kvittering. Fragtleverandøren kan herefter aflevere forsendelsen hvis du ikke er hjemme. Ønskes denne service, skrives der blot en meddelelse om hvor pakken må stilles i kommentarfeltet som fremkommer som en del af ordreafgivelsen. Henstilling uden kvittering sker for egen risiko ved eventuelle mangler, beskadigelse eller tyveri.

Større produkter fra Kärcher leveres med GLS. Kan GLS ikke træffe dig hjemme, og har du ikke bedt om at få varen henstillet, afleveres varen i nærmeste pakkeshop. Da vi samarbejder med flere leverandører kan det forekomme, at din ordre sendes i flere omgange. Er dette tilfældet vil du få dette oplyst i din ordrebekræftelse.

Ved udvalgte varer har du mulighed for at afhente varen direkte hos vores leverandør og derved sparer fragtomkostninger. Varen skal dog bestilles og betales på forhånd inden afhentning. Du vil efterfølgende modtage en e-mail med lageradressen og tidspunkt for hvornår varen er klar til afhentning. Det er ikke muligt at betale på lageret ved afhentning.

 

4. Levering

På toolworld.dk kan du se den forventede leveringstid på de enkelte vare. Den forventede leveringstid er oplyst fra producent/leverandør til os og opdateres løbende. Hvis vi mod al forventning ikke kan levere til den aftalte tid, kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi vil naturligvis altid bestræbe os på rettidig levering. (Alle vores leveringstider regnes fra først kommende arbejdsdag kl. 8.00)

 

5. Ødelagt pakke

Vi opfordrer alle vores kunder til at kontrollere pakker for mangler ved levering.

Er varen/emballagen beskadiget, kan du enten nægte modtagelse, hvorefter fragtmanden tager pakken med retur. Vi skal herefter kontaktes. Du kan også modtage pakken, men kvittere på fragtbrevet med teksten: "Modtaget med forbehold".

 

6. Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mailadressen info@toolworld.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

7. Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. 

 

8. Varens stand når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

9. Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

10. Returadresse

Som udgangspunkt skal du returnere til:

Toolworld.dk
Horsbred 132
2625 Vallensbæk

Det kan dog være en fordel at sende varen direkte til leverandørens lager hvis det drejer sig om varer der enten er meget tunge eller fylder meget. Dette kan aftales nærmere når du henvender dig med din fortrydelse.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på nedenstående adresse. Dog kun mod forudgående aftale:

Toolworld.dk
Horsbred 132
2625 Vallensbæk

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

 

11. Reklamationsret

Som forbruger har man to års reklamationsret, med mindre producenten selv giver yderligere garanti på produktet, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, skal varen sendes til os eller producenten hvorefter varen repareres.

Du skal skrive en mail til os på info@toolworld.dk hvor du beskriver fejlen og oplyser dit ordrenummer. Herefter sender vi dig en mail med fragtbrev til returnering og beskrivelse returproceduren.

Skyldes fejlen betjeningsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, vil reparationen blive faktureret kunden.

 

12. Ejendomsforbehold

Ved kreditkøb forbeholder Toolworld.dk sig, at kunne tage ejendomsforbehold på leverede varer efter reglerne i Kreditaftaleloven.Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, skal varen sendes til os eller producenten hvorefter varen repareres.

 

13. Erhvervskunder

For erhvervskunder gælder særlige slags- og leveringsbetingelser som kan ses her: hent PDF

 

14. Børn og unge under 18 år

På Toolworld.dk kan købsaftaler med børn og unge under 18 år kun indgås af forældre eller andre, der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne.

 

15. Øvrige informationer

Vi henviser til vores kundeservice for nærmere info omkring sikkerhed ved betaling, hvordan du handler og ofte stillede spørgsmål. Alle aftaler med Toolworld.dk indgås på dansk.

Returadresse:

Toopworld.dk
ATT: Returvare
Horsbred 132
2625 Vallensbæk

 

16. Gebyr på betaling

Toolworld opkræver ingen gebyr for brug af betalingskort.

 

17. Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. 

Oplysninger afgivet til Toolworld.dk videregives eller sælges ikke videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Toolworld.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.
Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Toolworld ApS på mail: info@toolworld.dk

Den dataansvarlige på toolworld.dk er Johan Høgh Sørensen.

 

18. Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til ordremodtagelse på info@toolworld.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

www.forbrug.dk 

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 10. februar 2017