Vandpumpe

Køb din nye vandpumpe billigt online

Forestil dig en situation hvor din kælder er blevet oversvømmet, efter et af de mange skybrud, der efterhånden er blevet en del af det danske vejr. Da du ikke er den eneste i samme situation, har beredskabet travlt med at hjælpe overalt. Du må derfor vente tålmodigt til at de kan hjælpe dig, hvilket øger faren for at din vandskade bliver mere omfattende, end hvis du kunne få pumpet vandet væk hurtigt. Tanken om at ligge i krig med dit forsikringsselskab, får dit humør til at dale yderligere.

Hvis du havde haft en vandpumpe, ville du have kunnet pumpet vandet ud med det samme, og derved undgået omfattende vandskader.

Valg af vandpumpe

Vandpumper fås til mange forskellige formål. Det kan være du skal have tømt kælderen efter en oversvømning, har brug for at tømme svømmepølen, har brug for et vandingsanlæg eller noget helt fjerde. Hos Toolworld finder du nemt den pumpe, der passer til lige præcist dit behov, og til den helt rigtige pris, hvad enten det er en dykpumpe eller et husvandværk du har brug for. Hos Toolworld finder du udelukkende vandpumper af højeste kvalitet. For at hjælpe dig med at vælge, har vi lavet en lille oversigt over vores forskellige produkter, så du kan se, hvad de kan bruges til.

Dykpumpe

En dykpumpe er ideel til at tømme kældre for vand efter en oversvømning, dræning af en brønd eller tømning af en svømmepøl. Nogle dykpumper er beregnet til rent vand, andre er beregnet til beskidt eller snavset vand. Skal du for eksempel bruge pumpen til at dræne andedammen, så skal du bruge en dykpumpe til beskidt vand. Dykpumper der er beregnet til beskidt vand kan naturligvis også anvendes til rent vand, dog er de dyrere end dykpumper der kun er beregnet til rent vand. Skal du kun tømme svømmepølen så kan du sagtens nøjes med en dykpumpe der kun er beregnet til rent vand.

Dykpumperne fås med forskellige egenskaber, nogle har automatisk tænd/sluk funktion og andre er manuelle. Hvis du skal flytte meget vand hurtigt, er det vigtigt du vælger en kraftig dykpumpe med høj effekt, der kan pumpe mange liter pr time.

Husvandværk

Husvandværk kan bruges både til haven og huset. Har du en sommerhus eller en ødegård, hvor der ikke er indlagt vand, kan et husvandværk forsyne dig med vand fra en eventuel nærliggende sø. Nogle af vores maskiner kan også bruges til at forsyne to stationer på samme tid, f. eks en vaskemaskine og et toilet. Det kunne også være vanding af haven samtidigt med vaskemaskinen. Andre har automatisk tænd/sluk funktion, så du aldrig løber tør for vand. Fordelen ved et husvandværk er, at det skaber samme tryk på vandet som dit normale vandværk gør. Så har du en regnvandsbeholder du kan trække vand fra, eller en alternativ vandkilde, kan du spare mange penge på vandregningen, ved at købe et husvandværk

Tilbehør

Det er aldrig rart at stå i en situation, hvor man pludseligt skal have flyttet noget vand og indser at man står og mangler noget tilbehør. Hos Toolworld finder du et stort udvalg af tilbehør som for eksempel slanger til pumperne, filtre eller tilslutningsstudser, så du altid har, hvad du skal bruge.

Spørg os til råds!

Har du spørgsmål til vores vandpumper, skal du selvfølgelig bare spørge os til råds. Hvis du har brug for hjælp til at tage vælge den rette vandpumpe, sidder vores medarbejdere klar på tlf. 70203920 ml. 9-16 eller mail info@toolworld.dk.