Brolæggerværktøj

1 - 7 af 7 produkter
Hultafors  Brolæggerstang med kugle
Hultafors Brolæggerstang med kugle
Brolæggerstang af stål, med påsvejset kugle. Længde 1150 mm. Vægt 6000 gram.
Leveringstid: 1-2 hverdage
834,-
1.581,30 SPAR 47%
  Jordstamper med kuglehoved
Jordstamper med kuglehoved
Jordstamper i aluminium med kuglehoved.
Leveringstid: 1-2 hverdage
1.284,-
1.886,30 SPAR 31%
Peddinghaus  Brolæggerhammer, 1600 gram
Peddinghaus Brolæggerhammer, 1600 gram
Brolæggerhammer med slagkappe fra Peddinghaus.
Leveringstid: 1-2 hverdage
972,-
1.797,50 SPAR 45%
HERO 3064-865 Brolæggerhammer 1200 g
HERO 3064-865 Brolæggerhammer 1200 g
Brolæggerhammer 1200 gram i super kvalitet fra HERO. Det ergonomiske glasfiberskaft gør den utrolig behagelig at arbe...
Leveringstid: 1-2 hverdage
429,-
530,00 SPAR 19%
HERO 2800-250 Kuglestang 124 cm
HERO 2800-250 Kuglestang 124 cm
Brolæggerstang 124 cm i super kvalitet fra HERO. Brolægger kuglestang er perfekt til sten arbejde.
Leveringstid: 1-2 hverdage
399,36
506,00 SPAR 21%
  Knopstang
Knopstang
Knopstang
Leveringstid: 1-2 hverdage
470,-
671,30 SPAR 29%
  HERO Brolæggerpløk
HERO Brolæggerpløk
Brolæggerpløk i firkant stål.Brolæggerpløk bruges til afmærkning i sand og jord.
Leveringstid: 1-2 hverdage
77,50
98,00 SPAR 20%
 

Køb brolæggerværktøj, fliseklipper eller brolæggerstænger hos Toolworld.dk

Du kan købe billigt brolæggerværktøj, fliseklipper eller brolæggerstænger online, lige nu! Kig her på siden, og find tilbud på vores brolæggerværktøj - måske er du heldig. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i bunden af siden, og du er du altid sikker på at få de nyeste tilbud før alle andre. Har vi ikke lige tilbud på dit ønskede brolæggerværktøj eller den fliseklipper du søger lige nu, kan du alligevel være sikker på at gøre en god handel, da vi altid har lav fragt og altid billige priser på vores varer. Du har naturligvis også 14 dages fortrydelsesret når du handler hos Toolworld.dk.

Brug af fliseklipper og andet brolæggerværktøj

Der er flere ting, du skal have med i dine overvejelser, når du skal finde frem til præcis det brolæggerværktøj, der passer til dig og netop dine behov. Skal der lægges nye fliser eller laves en ny havegang? Leder du måske efter en fliseklipper så du kan lave flotte samlinger og afslutning af fliser og sten til din nye terrasse. Du finder også kantstentang, der anvendes til transport og bæring af sten i forbindelse med mindre reparationsarbejde.

Vælg det rigtige brolæggerværktøj og den rigtige flisklipper

En af de vigtigste ting, når det drejer sig om valg af brolæggerudstyr, er at have styr på hvilket formål samt materiale værktøjet skal bruges til. Der findes et væld af forskelligt værktøj med forskellige formål, på markedet, og de har alle samme funktion; at gøre det nemt og bekvemt for dig, at fuldføre en opgave. Med det rigtige værktøj bliver resultatet bedst muligt.

Kend dine behov og husk relevant tilbehør

Der findes mange forskellige produkter under kategorien brolæggerværktøj, og du skal blot finde ud af hvad der skal laves, så skal vi nok guide dig til det bedste valg for netop dig.

Formålet er vigtigt at huske på. Skal der laves en ny havegang i kolonihaven? Skal den kunne klare anlægsarbejde i mere professionel sammenhæng? Eller er det kun en lille opgave, der kan klares med en brolæggerhammer? De fleste ved ikke, at også værktøjets materiale spiller en meget væsentlig rolle. Hvis der vælges en brolæggerhammer med træskaft bør hammeren ikke opbevares i fugtige omgivelser. Er brolæggerværktøjets materiale af jern, bør det opbevares lunt og tørt for at undgå rust. Vælger du at købe en fliseklipper er det en rigtig god ide at købe en ekstra kniv. Fliseklipperens kniv er en sliddel og slides når du bruger fliseklipperen - så når du er igang giver det god mening at købe en ekstar med. Hos Toolworld.dk sidder vi altid klar ved telefonerne, for at rådgive netop dig til at finde det bedste brolæggerværktøj til netop dine behov.

Spørg os om valg af brolæggerværktøj til dine behov

Hvis du har spørgsmål til valg af brolæggerudstyr, fliseklippere eller andre maskiner, er du meget velkommen til at kontakte os. Vores kompetente og imødekommende kundeservice sidder parat på 7020 3920 fra 9-16 på alle hverdage, og glæder sig til at tale med dig. Du er også velkommen til at kontakte os på mail: info@toolworld.dk.