Girafsliber

1 - 3 af 3 produkter
PowerPlus POWX0477
PowerPlus POWX0477
Denne kombi girafsliber 710 watt fra PowerPlus sliber nemt og effektivt dine lofter og vægge. Den lange rækkevidde g...
Leveringstid: 1-2 hverdage
1.699,-
TILBUD!
2.056,00 SPAR 17%
PowerPlus Girafsliber 1050 watt med LED lysskive
PowerPlus Girafsliber 1050 watt med LED lysskive
Med denne Powerplus girafsliber kan du slibe gipsvægge, lofter og spartlede vægge på en let og hurtig måde. Den giver...
Leveringstid: 1-2 hverdage
1.895,-
TILBUD!
2.599,00 SPAR 27%
ProBuilder Girafsliber m/lys 710w m/teleskop
ProBuilder Girafsliber m/lys 710w m/teleskop
Girafsliber med lys og teleskop 710 W fra ProBuilder
Leveringstid: 1-2 hverdage
1.395,-
1.722,00 SPAR 18%
 

Køb din nye girafsliber online

En girafsliber er en af de mest uundværlige værktøjer hvis du skal slibe vægge eller lofter. Den helt store fordel er, at du simpelthen kan nå længere med en girafsliber. Efterhånden er der rigtig mange der selv spartler deres vægge og lofter fordi der er mange penge at spare ved at gøre det selv.

Omkostningerne til en girafsliber er hurtigt tjent hjem fordi slibeopgaven tager tid og derfor typisk er dyr at få udført af en professionel maler. Defor skal du tænke dig godt om inden overvejer udlejning da det ofte ikke kan betale sig. Samtidig er vægslibning en simpel opgave hvor du sagtens kan få et flot resultat – hvis du har det rigtige værktøj, bruger den tid det tager, og er omhyggelig med dit arbejde.

Hold øje med vores gode tilbud på girafslibere

Hos Toolworld er vi kendt for at have nogle af markedets bedste tilbud. Især på Girafslibere. Så hold øje med vores side, hvis du leder efter et godt tilbud.

Hvad er en girafsliber og hvad er et flex-hoved?

Navnet ”giraf” henviser egentlig bare til maskinens lange hals som minder lidt om giraffens lange hals. Når girafsliberen har fået en ekstra lang hals betyder det, at man lettere kan nå lofter og vægge med slibehovedet. Girafsliberens hoved er monteret på et flexled så du altid har den rigtige vinkel på væggen.

Egentligt er der tale om det der hedder en væg- og loftsliber, der er konstrueret til slibning af større overflader. Den lange hals gør den særligt velegnet til slibning af vægge og lofter hvor det er svært at nå med en almindelige slibeværktøjer som rystepudser eller excentersliber.

Længden på girafsliberens hals er typisk 1250-1900 mm. Nogle modeller har fast hals og andre har teleskobhals hvor længden kan justeres. Derfor er især slibeopgaver efter sandspartling er oplaget for girafsliberen.

Hvilken girafsliber skal du vælge?

Der findes der mange modeller fra mange forskellige producenter at vælge imellem, og der findes både forskellige varianter og prisklasser. På Toolworld.dk har vi et udvalg af maskiner der egner sig til gør-det-selv og semi-professionelt brug fra Skil og Power Craft, samt et udvalg af de mest normale sliddele til maskinerne.

De fleste maskiner bruger sandpapir på 225 mm, og du kan får sandpapir i forskellige kornstørrelser, så det passer til opgaven. Slibepapir er tilbehør som du køber ved siden af. Du kan nemt og hurtigt få et overblik over de forskellige modeller du kan købe hos Toolworld.dk på denne side.

Når du handler hos Toolworld.dk får faste lave priser, billig fragt med mulighed for afhentnig på udvalgte produkter. Du kan således se frem til en god handel og en hurtig levering.

Sådan undgår du det værste slibestøv

Når du skal i gang med din vægsliber efter du fx har sandspartlet dine gipsvægge, finder du hurtigt ud af at det er noget der støve – meget. Derfor er det en rigtig god ide at koble en støvsuger til udstødningen på din girafsliber.

Det skal være en støvsuger der er konstrueret til formålet – IKKE en almindelig støvsuger til boligen. En god vådstøvsuger fra fx Kärcher kunne være en rigtig god løsning. Du kan altid finde en god støvsuger hos os her. Med en støvsuger tilkoblet undgår du den værste støv, under arbejdet med maskinen. Selv om du har tilkoblet støvsuger skal du ALTID bruge støvværn når du sliber med din girafsliber.

Spørg os til råds om din nye girafsliber

Hvis du har spørgsmål til købet af din nye girafsliber eller indkøb af sliddele eller slibepapir, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice sidder parat på telefon 7020 3920 dagligt 9-16.