Hobbykniv

1 - 1 af 1 produkter
Diesella  Kniv 9x80x0,4 mm i plasthus (blå)
Diesella Kniv 9x80x0,4 mm i plasthus (blå)
I plasthus og med automatisk lås.
Leveringstid: 2-3 hverdage
18,75
 
 

Køb Hobbykniv på nettet til lav pris. Du kan finde produkter fra Kreator, HERO, Stahlwille, IRWIN, Stanley hos Toolworld.dk.
Når du handler hos Toolworld.dk er du sikret den største forbrugerbeskyttelse. Toolworld.dk har 9 års erfaring med nethandel og er godkendt af e-handelsfonden og tilknyttet Trustpilot hvor du kan se hvad andre kunder synes om at handle hos Toolworld.dk

Ny hobbykniv? Vi kan guide dig til den helt rigtige

Det er ikke helt ligegyldigt, hvilken hobbykniv du vælger, når du skal vælge hobbykniv til dit arbejde. Det gælder, hvad enten du skal bruge hobbykniven professionelt på lager eller i produktion, eller bare til at tilpasse et nyt gulvtæppe. Forskellige behov kræver forskellige hobbyknive, og her på siden har du masser af hobbyknive og knivblade at vælge imellem, uanset om du blot mangler en enkelt cutterkniv til lidt forefaldende arbejde, eller du har brug for en robust hobbykniv til at skære i tykke og seje materialer.

Mulighederne er mange, så tag dig god tid til at gå på opdagelse i udvalget, og find den hobbykniv, der bedst passer dig bedst. Vi har hobbyknive fra kendte mærker som Stanley, Irwin, Bahco og Probuilder, der alle er kendte for kun at levere det bedste af det bedste inden for hobbyknive og knivblade.

Hvad skal du vide?

Der skal en god hobbykniv til, hvis dit snit skal være sikkert og præcist når du arbejder med din hobbykniv.

Derfor har vi samlet det bedste i hobbyknive og knivblade og kan tilbyde både almindelige hobbyknive med fast blad såvel som cutterknive hvor du brækker et lille stykke af knivbladet når det ikke skærer godt længere. Cutterknivene er især velegnet til at skære i ”lette” materialer som snor, pap, papir m.m hvor du ikke skal trykke hårdt på kniven for at tvinge klingen igennem materialet. Skal du skære i kraftigt matreriale er en kniv med fast blad altid at foretrække, fordi klingen er mere robust end bræk-af klingerne. Blandt hobbyknivene med fast blad kan du få modeller der kan skyde klingen ind når du ikke benytter hobbykniven. Disse er ikke velegnet hvis du virkeligt skal lægge kræfter i – så skal du vælge en af de helt ”old school” hvor klingen er låst i skæftet og ikke kan trækkes ind. Køb din næste hobbykniv online her på toolworld.dk og få hurtig levering, så du kan komme i gang med arbejdet med det samme. Den vil uden tvivl blive et nyttigt redskab i din værktøjssamling, som du kan have fornøjelse af i mange år fremover når du skal lave gør-det-selv arbejde.

Har du tænkt på ekstra knivblade og alt det andet!

Husk også at bestille ekstra knivblade – det er så dejligt at kunne fortsætte arbejdet, selvom man skulle komme til at knække knivbladet! Udover en god hobbykniv on nogle knivblade vil du typisk også få brug for både en tommestok, en vinkel, en tømmerblyant, en rundsav eller stiksav, forlængerledninger og vaterpas samt selvfølgelig en god og solid værktøjskasse, hvis du gerne vil have styr på dit værktøj når du skal bruge det igen. Køb det hele samlet her på toolworld.dk. Så er du sikker på, at du har udstyret helt i orden.

Toolworld.dk leverer hurtigt og billigt

Bestil din hobbykniv online hos toolworld.dk i dag, og få hurtig levering og super billig fragt. Vi glæder os til at modtage din bestilling og til at sende din nye hobbykniv afsted til dig så hurtigt som muligt!

Køb din nye hobbykniv online hos toolworld.dk

Uanset hvilken type hobbykniv du er på udkig efter, kan du finde den online her i sortimentet hos toolworld.dk. Klik dig igennem de forskellige muligheder ved at bruge vores smarte filterfunktion, og se specifikationerne på de enkelte modeller for at finde den hobbykniv, der passer bedst til dine behov. Køb eventuelt et par forskellige typer cutter/fast blad, så du har noget at vælge imellem til de opgaver du kommer til at stå overfor.

Ofte glemmer man at købe ekstra knivblade, så husk at få dem med så du er forberedt til de udfordringer du får. Valget er op til dig, men vi hjælper dig gerne, hvis du har brug for rådgivning. Du er nemlig altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon eller mail, hvor vores medarbejdere sidder klar til at guide dig til det bedste køb af hobbykniv ud fra dine ønsker. Sammen hjælper vi dig godt i mål, så du kan påbegynde dit arbejde og være godt forberedt når du fremover skal skære i noget.