Kärcher EDI 4

Elektrisk isskraber

Denne vare har en videogalleri

Afspil video
499,- (399,20 uden moms)

Leveringstid: 1-3 hverdage. Fragt: Gratis fragt.

Mulighed for selvafhentning fra lager
2625 Vallensbæk

Beskrivelse

Den elektrisk isskraber fra Kärcher hjælper dig med at fjerne is på bilens ruder. Hele hemmeligheden er noget så enkelt som en roterende skive i kunststof med 6 skrabere der fjerner isen på ruden. Enkelt og praktisk – og så virker det!

Med Kärcher EDI 4 slipper du for det besværlige skrabearbejde som du kender det med en traditionel isskraber. Samtidig har du her en skraber i kunststof der behandler din forrude nænsomt og ensartet så du hurtigt kan få ruderne fri for is.

Når maskinen er klar til brug i standby-mode, skal du blot trykke den ned mod ruden, så starter skraberen helt automatisk – en rigtig smart detalje fra Kärchers udviklere. Løfter du maskinen fra ruden stopper drejeskiven med at køre rundt, og du kan begynde på næste rude eller pakke EDI 4 ned til senere brug.

På et tidspunkt bliver skrabeskiven slidt, og så kan du udskifte den med en ny – helt uden brug af værktøj. Vi anbefaler at du køber et par ekstra skrabeblade så du har en ekstra i reserve.

Isskraberens ergonomiske og kompakte design gør den let at håndtere og opbevare i bilen, det eneste du skal huske er at oplade den når den lille LED lampe lyser.
Du kan arbejde ca. 15 minutter på en opladning, og det vil typisk være nok til 2-3 afisninger, afhængig af hvor slemt islaget er.
Der medfølger oplader som du sætter til 230 Volt hvorefter isskraberen er 100% opladet efter 3 timer.

  • Starter automatisk når den trykkes mod ruden
  • Indbygget batteri og lader medfølger
  • Skrabeskive kan udskiftes
  • LED lampe viser batteristatus
  • Beskyttelsesdæksel til opbevaring af skraberen

Datablad/sikkerhedsfolder/andre downloads

Tekniske data

Batteritype Li-ion
Driftstid 15 min
Ladetid 180 min
Arbejdsbredde 100 mm
Hastighed 500 omdr./min
Mål 133x124x110 mm
Vægt 0,6 kg

Vareinfo

Forsendelsevægt 0.86 kg
Varenr 15989000
Producentnummer 1.598-900.0
Reference
BEMÆRK Volumetillæg