Kärcher HDS 1000 BE

Hedvandsrenser, Benzindrevet

Før 102.742,50
79.995,- (63.996,- uden moms)

Leveringstid: 1-3 hverdage. Fragt: Gratis fragt.

Mulighed for selvafhentning fra lager
2625 Vallensbæk

Beskrivelse

Kraftfuld hedvandsrenser med robust firetakts-dieselmotor og elektrisk starter, som arbejder uafhængigt af strømforsyningen. Alle komponenter er bygget på en robust rørramme, som beskytter hele vejen rundt under barske arbejdsbetingelser. Rammen er specielt designet til, at maskinen skal kunne transporteres med kran eller gaffeltruck. Motoren er udstyret med automatisk hastighedsbegrænsning, som sænker støjniveauet, når der er pauser i arbejdet, og som i høj grad er med til at forlænge hedvandsrenserens tekniske levetid. Den elektriske starter er standard og gør det bekvemt at starte maskinen. Højtrykspumpen er fremstillet af førsteklasses materialer, f.eks. messingcylinderhoved, rustfri stålventil, rustfrie stålstempler beklædt med nikkel/chrom, som er med til at forlænge maskinens tekniske levetid og giver den fremragende driftsegenskaber. En overtryksventil, indbygget tryk- og vandgen
nemstrømningskontrol og et dampkontrolsystem sikrer, at ydelsen passer præcis til rengøringsopgaven. Den højtydende brænder med opretstående varmespiral og ikke-detonerende løbende tænding kan reguleres trinløst mellem 30 og 98°C.


EASY!Force håndtaget på maskinens lanse er konstrueret med afbryderen på bagsiden af grebet. Det betyder at lansens rekyl hjælper med at holde afbryderen trykket ind, og du undgår at skulle presse om et traditionelt indvendigt greb med fingrene.
En kæmpe landvinding for ergonomien i håndtaget.

EASY!Lock koblingerne er en nyudviklet kviklås der gør tilslutningen nemmere og hele 5 gange hurtigere end almindelig skruetilslutning.

Hos Toolworld.dk har vi alle reservedele til Kärcher's sortiment, hvis du har brug for reservedele skal du bare give os et kald, så sidder vi klar med stregtegninger og finder den rigtige del. Vi tilbyder i samarbejde med Kärcher fuld service aftaler på alle hedvandsrensere.

Har spørgsmål til maskinen eller tilbehøret er du altid velkommen til at kontakte os på 70203920. Der sidder specialuddannet personale klar til at hjælpe dig.

  • Brænderen slukker automatisk ved for lav vandstand eller overophedning.
  • Ergonomisk pistolhåndtag gør den let at bruge.
  • Elektrisk starter til ubesværet start.
  • Fjerner hårdnakkede aflejringer.

Tekniske data

Effekt 9,5 kW
Tryk 40-210 bar
Vandforbrug 450-900 liter/time
Olieforbrug 5,6 kg/t
Brændstoftank 6,5 liter
Temperatur 98-80 grader
Slangelængde 15 meter
Mål (L x B x H) 1100 x 750 x 785 mm
Vægt 165 kg

Vareinfo

Forsendelsevægt 198.81 kg
Varenr 18119420
Producentnummer 1.811-942.0
Reference PT
BEMÆRK Volumetillæg