Kärcher WD 3 Battery Premium/SOLO

Vådstøvsuger til batteri 36V 17 liter

Denne vare har en videogalleri

Afspil video
1.099,- (879,20 uden moms)

Leveringstid: 1-3 hverdage. Fragt: DKK 59,-.

Mulighed for selvafhentning fra lager
2625 Vallensbæk

Beskrivelse

Batteridrevet våd-/tørstøvsuger fra Kärcher med beholder på 17 liter i rustfrit stål. Støvsugeren er kompatibel med Kärchers 36 volt Battery Power batterisystem. Dette er en soloversion, hvor der ikke medfølger batteri og oplader. Soloversionen er tiltænkt dig der allerede har et, eller flere, batterier samt oplader i Kärchers 36 volt Battery Power batterisystem.

Selv om WD 3 Battery bruger et Li-Ion batteri er den fuldt ud på højde med ledningsudgaven til 230 volt – bortset fra at du ikke behøver en stikkontakt. Med batteriudgaven har du mulighed for at arbejde i 15 til 30 minutter afhængig af hvilket batteri du vælger (bemærk at dette er solo-versionen som ikke indeholder batteri og lader).
Du kan se hvilke batterier du kan vælge til WD 3 Battery i listen under tilbehør herunder. Du kan også læse mere om de enkelte batterier ved at klikke på dem.

Kärcher WD 3 Battery er opbygget omkring en stabil beholder i rustfrit stål på 17 liter. Der er rigelig kapacitet til de fleste opgaver, samtidig med at WD 3 Battery stadig er handy og let at transportere. Maskinens indbyggede patronfilter er monteret centralt i maskinen, og giver dig mulighed for at suge både tørt og vådt snavs, uden at du skal til at skifte filter. Alle opgaver klares med samme filter.

Kärcher har været ekstra opmærksomme på at optimere sugeslangen og gulvmundstykket, så luftstrømmen kan passerer så nemt som muligt, og give dig den bedste sugeevne. Det aftagelige håndgreb giver dig mulighed for at tilslutte tilbehør direkte til sugeslangen, og få så stærkt og uhindret et sug som muligt.
Har du brug for en pause under arbejdet kan du glæde dig over den indbyggede parkerings mulighed hvor du kan sætte hele slangen med rør og gulvmundstykke fast i den indbygge holder – så slipper du for at lægge det fra dig på gulvet!

WD 3 Battery’s giver også mulighed for at montere sugeslangen drekte på udblæsningen så du kan bruge maskinen som blæser. En praktisk funktion du kan bruge til at blæse blade, spåner, m.m. sammen med.

Du har mulighed for at bruge alle batterier fra Kärchers 36 volt Battery Power system i WD 3 Battery.

 • Soloversion uden batteri og lader
 • 17 liters beholder i rustfrit stål
 • 2 meter sugeslange
 • Kompatibel med Kärcher 36 V Battery Power System
 • Kan også bruges til at blæse med
 • Patronfilter medfølger som standard
 • Gulvmundstykke og fugemundstykke medfølger
 • Store hjul (50mm) 4 styk
 • Holder til parkering af slange og mundstykke under arbejdet
 • Aftagelig håndgreb åbner for mange muligheder
 • Ingen ledning - bruger 36 Volt batteri

Datablad/sikkerhedsfolder/andre downloads

Tekniske data

Spænding 36 Volt
Effekt 300 Watt
Antal batterier 0
Beholdervolumen 17 liter
Slange bredde 35 mm
Mål 388x340x525 mm
Vægt 5,2 mm
Anvendelse Privat

Vareinfo

Forsendelsevægt 8.57 kg
Varenr 16299500
Producentnummer 1.629-950.0
Reference