Kärcher WRE 18-55

Ukrudtsfjerner med batteri og lader

Denne vare har en videogalleri

Afspil video
Før 1.999,-
1.949,- (1.559,20 uden moms)
TILBUD!

Leveringstid: 4-5 hverdage. Fragt: Gratis fragt.

Mulighed for selvafhentning fra lager
2625 Vallensbæk

Beskrivelse

Ukrudtsfjerner fra tyske Kärcher med roterende børste som ukrudtsrenser
Denne ukrudtsfjerner er opbygget som du kender en traditionel græstrimmer - men Kärcher har bare udskiftet trimmersnøren med en roternede nylon børste.
Denne teknologi er ikke fremmed for Kärcher, og man kan se at Kärcher har forsøgt at indbygge deres store erfaring fra professionelle fejemaskiner i denne smarte lille ukrudtsrenser.

Resultatet er blevet en genial lille nyskabelse, hvor de roterende nylonbørster effektivt holder ukrudt og mos i skak på overflader, i sprækker og kanter.

En ukrudtsbrænder på batteri fyldt med fordelePå grund af den høje arbejdshastighed har du her en Kärcher ukrudtsbrænder med en driftstid på ca. 15 minutter på et fuldt opladet standard batteri som tager ca. 4 timer at oplade. Du har mulighed for at tilkøbe et større batteri eller et ekstra batteri af samme størrelse så du kan arbejde længere.

Børste teknologien egner sig udelukkende til at arbejde op mod hård overflader, og kan ikke anvendes i bede eller på græsplænen. Du kan heller ikke fjerne store ukrudtsplanter eller tætte græsbevoksninger.
Maskinen egner sig primært til at vedligeholde flisearealer hvor ukrudtet vokser frem og kan tages inden det bliver for voldsomt.

Det er vigtigt at holde børstehovedet i en vinklet mod underlaget - helt som var det hovedet på en fejemaskine.
Du skal beregne at et sæt nylonbørster holder til ca. 200m2 og en batteriopladning på det medfølgende standardbatteri er nok til ca. 15m2.
Nylonbørsterne levers på en plaststreng og skiftes nemt og uden de store problemer. Batteri og oplader er inkluderet i pakken.

  • Drejeligt børstehoved så du kan justere arbejdsvinkel
  • Samme princip som professionelle fejemaskiner
  • Nylonbørster der nemt kan skiftes
  • Teleskophåndtag i aluminium
  • Praktisk vægophæng
  • Batteri og oplader medfølger
  • Ladetid 4 timer med std. batteri
  • Batterikapacitet 2,5 Ah (std.)
  • Driftstid pr. opladning ca. 15 min (std. batteri)

Vareinfo

Forsendelsevægt 4.60 kg
Varenr 14452450
Producentnummer 1.445-245.0
Reference
BEMÆRK Volumetillæg