Momentnøgle

1 - 1 af 1 produkter
Kreator Momentnøgle 2-20 Nm 1/4'' med 21 dele
Kreator Momentnøgle 2-20 Nm 1/4'' med 21 dele
Hvis du arbejder med følsomme tilspændingsmaterialer, er det vigtigt at bruge den rigtige mængde kraft, når du spænde...
Leveringstid: 1-2 hverdage
500,-
 
 

Med en momentnøgle kan du selv skifte hjul - som en rigtig mekaniker

Hvor ofte har du ikke haft lyst til selv lave lidt på bilen, og samtidigt spare ekstra penge på værkstedsregningen? Hjulskift på bilen er det perfekte gør-det-selv projekt hvor du selv kan gøre en forskel, men du skal helst bruger en momentnøgle. Godt værktøj er vigtigt hvis arbejdet skal gøres ordentligt, og her hos Toolworld.dk har vi samlet alle vores momentnøgler på en enkelt side, så du nemt kan finde frem til den model, du skal bruge for at spare penge ved at gøre arbejdet selv.

Genvejen til at spare penge på hjulskift

En af de vigtigste ting, når det drejer sig om hjulskift, er at have styr på momenttilspændingen. Det er ikke bare et spørgsmål om at spænde til med hjulnøglen til du bliver blå i hovedet! Det kræver teknik og tålmodighed. Og det rigtige udstyr, naturligvis. En hjulnøgle er god nok til en nødsituation, men skal du spænde hjulboltene til det rigtige moment som bilproducenten anbefaler, ja så skal du bruge en momentnøgle. Der findes et væld af momentnøgler på markedet, og de har alle samme funktion; at vise dig hvor meget du spænder hjulbolten eller møtrikken. Det mest normale er momentnøgler der giver en klik-lyd når det indstillede moment er nået, men der findes også typer hvor det er en viser der angiver momentet.

Skal du bruge andet værktøj til hjulskift?

Ja, det skal du. Det er næppe nok med en momentnøgle hvis du selv vil til at skifte fra sommer til vinterdæk, bremser eller lave andet arbejde på bil eller Mc. Momentnøglen skal bruge en top for at spænde en bolt eller møtrik, og den rigtige størrelse top finder du i dit topnøglesæt. Hvis du skal skifte hjul er det normalt en møtrik eller hjulbolt i millimetermål du skal spænde. Men har du en ældre engelsk eller en amerikansk bil, kan du komme ud for at din hjulbolt er i tommer mål. Er du i tvivl kan du måle din hjulmøtrik med en skydelære. Selve toppen monteres på nøglen med en firkantet fatning som skal være ens på top og momentnøgle - ellers kan de ikke sættes sammen. Til bil og MC er det typisk ½”-fatning der bruges, og det gælder om at være opmærksom på at delene passer sammen.

Køb din nye momentnøgle hos Toolworld.dk

Som nævnt ovenfor kan du købe en ny, billig momentnøgle online lige nu! Bare se dig omkring her på siden, Af og til har vi tilbud på vores momentnøgler; så dig omkring - måske er du heldig. Ellers kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev i bunden af siden, så er du altid sikker på at få de nyeste tilbud først. Har vi ikke lige tilbud på nogle modeller nu, kan du alligevel være sikker på at gøre en god handel, for vi har lave fragt og altid billige priser på vores varer. Du har naturligvis også 14 dages fortrydelsesret når du handler hos Toolworld.dk.

Spørg os om måleværktøj

Hvis du har spørgsmål til måleværktøj, er du meget velkommen til at kontakte os. Vores kompetente og imødekommende kundeservice sidder parat på 7020 3920 fra 9-16 på alle hverdage, og glæder sig til at tale med dig. Du er også velkommen til at kontakte os på mail: info@toolworld.dk.