Presenning

Aktiv filtre
1 - 3 af 3 produkter
GROUW  Presenningsklips 6 stk
GROUW Presenningsklips 6 stk
6 stk presenningsklips i solid PP plastik fra Grouw.
Leveringstid: 2-3 hverdage
44,50
73,00 SPAR 39%
GROUW  Presenningstropper med kugle 10 stk
GROUW Presenningstropper med kugle 10 stk
10 stk presenningstropper med kugle fra Grouw. Nylon betrukket latex med kugle i hårdt plastik.
Leveringstid: 2-3 hverdage
29,-
38,00 SPAR 23%
GROUW  Presenningsnet - armeret 2 x 3m
GROUW Presenningsnet - armeret 2 x 3m
Presenningsnet med UV-beskyttelse og laminering på begge sider. alle fire sider er foldet forneden og hvert hjørne er...
Leveringstid: 2-3 hverdage
58,50
87,00 SPAR 32%
 

Køb din nye presenning billigt online

Forestil dig en dejlig sommerdag, solen skinner fra en skyfri himmel. Du er i gang med at renovere dit tag, da det pludselig begynder at regne. Da du ikke har en presenning, må du styrte rundt hos naboerne for at se om du kan låne en. Du er heldig og låner en af naboen, men ak, skaden er sket. Tagisoleringen er drivvåd og du må skifte noget af den.

Havde du haft en presenning ville du have undgået udgiften til isoleringen, og have haft penge til at invitere familien til middag på byens fine restaurant.

Valg af presenning

Presenninger fås i mange forskellige størrelser, farver og til mange forskellige formål, hvad enten du skal bruge den til at dække traileren, brændestablen, taget eller noget helt fjerde. Hos Toolworld finder du nemt den rette presenning, der passer præcist til dit behov, og til en rigtig god pris. Alle vores presenninger er af rigtig god kvalitet og nogle af dem kan også bruges til erhverv. For at hjælpe dig med at vælge den rette presenning, har vi lavet en lille oversigt over de forskellige typer, du kan finde hos os.

Standard presenning

En standard presenning kan klare mange forskellige jobs, og ligger prismæssigt i den billige ende. Skal du bruge den til at dække traileren eller dit træ til brændeovnen, så er denne presenning perfekt til dig.

Letvægts presenning

En letvægts presenning PE 80g, er utrolig praktisk og nem at flytte rundt med, når du for eksempel skal bruge den flere forskellige steder på en dag. Dog er den til lettere brug, så skal du bruge den til for eksempel at dække taget i kraftigt uvejr, så skal du overveje en heavy duty presenning.

Netarmeret presenning

En netarmeret (Polyethylen) presenning er meget kraftig og er ideel til en række formål. Skal du overdække en båd til vinteren eller har du brug for en presenning til overdækning af byggematerialer, så er det denne presenning du skal vælge.

Heavy duty presenning

Vores heavy duty presenninger er af utrolig kraftig kvalitet og kan bruges industrielt. De er utrolig vejrbestandige og klarer kraftig regn og storm. De er alle UV bestandige. Disse presenninger kan du bruge til alle jobs, både de lette og de drøje.

Spørg os til råds!

Har du spørgsmål til vores presenninger, skal du selvfølgelig bare spørge os til råds. Hvis du har brug for hjælp til at tage vælge den rette presenning, sidder vores medarbejdere klar på tlf. 70203920 ml. 9-16 eller mail info@toolworld.dk.