Ride-on Gulvvasker

1 - 3 af 3 produkter
LAVOR Comfort XXS
LAVOR Comfort XXS
  • Arbejdsbredde, børste: 660 mm
  • Vandtank rent/snavset: 80/85 liter
  • Kapacitet: 3200 m2/time
  • Anbefalet areal: 500-3200 m2
Leveringstid: 1-2 hverdage
62.493,75
TILBUD!
72.995,00 SPAR 14%
LAVOR COMFORT S-R 90
LAVOR COMFORT S-R 90
Comfort S-R er en stor Ride-on gulvvaskemaskine med hele 140 liters rentvands tank og en børstebredde på 900mm Maski...
Leveringstid: 4-5 hverdage
162.500,-
 
LAVOR Comfort XS-R UP 85
LAVOR Comfort XS-R UP 85
Comfort XS-R 85 UP er en yderst kompakt gulvvaskemaskine men stadig med en stor ydeevne. Denne maskine er udstyret me...
Leveringstid: 4-5 hverdage
118.743,75
TILBUD!
130.000,00 SPAR 8%
 

Ride-on gulvvaskemaskiner giver effektiv rengøring på kortest mulige tid

Gå på opdagelse i vores spændende sortiment af Ride-on gulvvaskemaskiner fra anerkendte producenter som Kärcher og Lavor. Ride-on gulvvaskerne har en række praktiske funktioner og features, der kan hjælpe dig med opnå en effektiv rengøring på kortest mulige tid - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Tid er penge i enhver virksomhed og der er meget tid at spare med en ride-on gulvvasker fra Toolworld. Du vil ofte kunne finde udvalgte maskiner der er nedsat i pris med særlige tilbud. Med producenter som Kärcher er du desuden sikret en imponerende produktkvalitet. En ride-on gulvvaskemaskine er en stor, selvkørende maskine, der er designet til at vaske og rengøre store, flade gulve, såsom kontorlokaler, lagerlokaler, købmandsforretninger, skoler, hospitaler og andre offentlige områder. Der er mange fordele ved at bruge en ride-on gulvvaskemaskine i stedet for en manuel gulvvasker eller en mindre, selvkørende maskine.

Stor kapacitet til store arealer

En af de største fordele ved en ride-on gulvvaskemaskine er, at den er meget hurtigere og effektiv end manuelle gulvvaskersystemer eller mindre, selvkørende maskiner. Den store størrelse og kapacitet gør det muligt for maskinen at dække et større område på kortere tid, hvilket betyder, at du kan få gulvet rengjort hurtigere og med mindre indsats. Dette kan være især nyttigt i store bygninger med store gulvarealer, hvor der er behov for at få rengjort gulvet hurtigt og effektivt.

Komfortabel føreposition med overblik

En anden fordel ved en ride-on gulvvaskemaskine er, at den er meget nemmere at betjene end manuelle gulvvaskersystemer eller mindre, selvkørende maskiner. Maskinen er udstyret med en komfortabel førersæde, der gør det muligt for operatøren at sidde behageligt, mens maskinen bevæger sig rundt på gulvet. Operatøren kan også betjene maskinens vaskeprogram og andre funktioner fra førersædet, hvilket gør det nemt at styre maskinen og få den til at fungere optimalt. Dette kan være en stor fordel, især for operatører, der skal rengøre store gulvarealer over længere tid.

Robust og pålidelig rengøring

En tredje fordel ved en ride-on gulvvaskemaskine er, at den er meget robust og pålidelig. Maskinen er designet til at kunne klare de hårdeste rengøringsopgaver, og den er udstyret med kraftige motorer og andre mekaniske komponenter, der gør den i stand til at køre over selv de mest ujævne gulve uden at gå i stykker. Dette betyder, at maskinen kan køre længere og rengøre flere gulvarealer, uden at operatøren skal bekymre sig om maskinens pålidelighed. Endelig er en ride-on gulvvaskemaskine også mere miljøvenlig end manuelle gulvvaskersystemer eller mindre, selvkørende maskiner - her får du virkelig gavn af stordriftfordele.

Valg af børstehoved er vigtigt

Valg af børstehovede er vigtigt for det er gulvets type der bestemmer hvilket børstehovede der er optimalt. Vi vil typisk vejlede dig til det rigtige valg i processsen med at finde den rigtige Ride-on gulvvasker til dit behov. Kunne du tænke dig at høre mere om hvad du kan forvente af de forskellige modeller, sidder vores medarbejdere altid klar til at vejlede dig - vi er eksperter i gulvvaskemaskiner og har stor erfaring med salg, service og leasing af gulvvaskemaskiner.