Tæpperenser

Aktiv filtre
Produktkategorien er desværre tom.

Hvis du leder efter nogen specifikt, kan du kontakte os på:

Mail: info@toolworld.dk
Telefon: 70203920.

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Køb din nye tæpperenser billigt online

Pletter på tæpper, møbler, sæder og andre tekstiler er desværre ikke til at undgå, men hvis du har den rigtige tæpperenser er du godt klædt på i kampen mod pletterne.

Når du er på udkig efter en ny tæpperenser, er der flere ting, du skal tage stilling til. En af de første er hvilket behov du har. Der findes flere forskellige modeller, når det gælder tæpperensere. De store selvkørende er til dig der skal rengøre større tæppebelagte arealer professionelt, den håndbetjente er til dig der ønsker en maskine der både kan rengøre mindre tæppe arealer samt møbler og bilsæder. Her hos Toolworld.dk har vi et bredt udvalg, og du kan med garanti finde lige præcis den model, der løser dine opgaver. Hvad enten dit behov er en selvkørende maskine til virksomheden eller en mindre håndbetjente til værkstedet eller hjemmet.

Husk, at når du handler tæpperensere hos os, så leverer vi billigt, og vi har altid de mest konkurrencedygtige priser på vores varer. Det betyder, at du altid er sikker på at gøre en god handel hos os!

Valg af tæpperenser

Med en tæpperenser bliver det nemt og ligetil at rengøre dine gulvtæpper, polstrede møbler, bilsæder dine gulve og madrasser.

Når det er tæpperne, der trænger til en ordentlig omgang, anvendes der et rengøringsmiddel, der hurtigt opløser snavset, som herefter kan suges op med det nu opløste snavs.

Fjernes vandtanken på din home-and-garden tæpperenser (de gule modeller), kan denne også bruges som en almindelig støvsuger eller vådstøvsuger til fx. rengøring af gulve, tæpper, bilsæder mv..

Kapacitet

En tæpperenser vil typisk være i stand til at renser fra 8-12 m3 pr. time og opefter. Der skelnes mellem om du bruger et håndmundstykke eller gulvmundstykke. Håndmundstykket er mindre og derfor er der ikke så stor kapacitet pr. kvadratmeter. Hvis du kun skal bruge maskinen derhjemmer er en tæpperenser med kapacitet på 8-18 m3 pr. time normalt nok. Skal du rengøre større arealer med tæpper skal du satse på min. 25 m3 pr. time og du skal vælge om du din maskine skal benytte Spray-Ex eller I-Capsol teknologi.

Spray-Ex eller I-Capsol

Langt de fleste opgaver med rengøring af tæpper, møbler og bilsæder kan du skal løse med Spray-Ex maskinerne som sprayer rensevæske ud og suger op i én arbejdsgang. Spray-Ex metoden efterlader tæppet eller stoffet let fugtet hvorefter det skal tørre 12-24 timer alt efter rengøringsmiddel, ventilation i rummet og rumtemperatur. Du kan kombinere din Spary-Ex renser med blæser som afkorter tørretiden betydeligt.

Skal du rengøre store tæppearealer, og vil du ikke efterlade fugt på tæppet, så er det I-Capsol maskinerne du skal se nærmere på. Med I-Capsol indarbejder du rensemidlet i tæppet, hvorefter du kan efterlade det indtil du støvsuger næste gang. I-Capsol indkapsler snavs og skidt i krystaller så det kan støvsuges op helt almindeligt. Denne metode egner sig især til steder med meget trafik hvor man ikke kan efterlade tæppet fugtigt som fx. gangarealer på hoteller, hotelværelser, restauranter, butikker mv..

Professionel eller til brug i hjemmet

Andre ting, det vil være godt at tænke på, er om du skal vælge en professionel maskine eller en almindelig “Home & Garden”. Hvis du bruger maskinen i din forbindelse med dit arbejde er det let, så skal du selvfølgelig vælge en grå model fra Kärcher - den grå farve betyder altid, at det er en professionel maskine. Skal du udelukkende bruge maskinen i hjemmet, er det de gule “Home & Garden”-modeller du skal koncentrere dig om, med mindre du bare vil have den bedste vi kan tilbyde, så er de grå modeller lige noget for dig.

Her på siden kan du se en oversigt over alle de tæpperensere, vi har i sortimentet lige nu. Har du specielle ønsker, kan du bruge filtrene i venstre side, men ellers er det bare at kigge sig omkring, og lade sig inspirere. Kig også gerne på nogle af de man

Spørg os til råds!

Der er mange forskellige typer på markedet, og der er ikke noget at sige til, hvis du bliver forvirret. Har du brug for råd til køb af tæpperenser, og til at finde præcis den, der passer til dine behov, sidder vores kompetente medarbejdere klar på tlf. 70203920 eller mail info@toolworld.dk.