Vådstøvsuger

1 - 2 af 2 produkter
Kärcher NT 65/2 Ap
Kärcher NT 65/2 Ap
  • Effekt: 2760 Watt
  • Luftgennemstrømning: 2 x 74 liter/sek
  • Vakuum: 254 mbar
  • Beholdervolumen: 65 liter
Leveringstid: 1-3 hverdage
6.243,75
TILBUD!
9.995,00 SPAR 37%
NT 55/2 Tact² Me I Vådstøvsuger
NT 55/2 Tact² Me I Vådstøvsuger
  • Effekt: 2760 Watt
  • Luftgennemstrømning: 74 liter/sek
  • Vakuum: 254 mbar
  • Beholdervolumen: 55 liter
Leveringstid: 4-5 hverdage
18.749,-
26.368,00 SPAR 28%
 

Køb din nye vådstøvsuger online

Hvis du leder efter en vådstøvsuger, er du kommet til det helt rigtige sted. Her hos Toolworld.dk kan du vælge mellem mange forskellige maskiner til billige priser. Der er dog ikke gået på kompromis med kvaliteten på vores vådstøvsugere, og du finder derfor hovedsageligt produkter fra tyske Kärcher, fordi det er et af de allerstærkeste brands på markedet. Selv om vi helst vil sælge dig en Kärcher-maskine kan du også finde en vådstøvsuger fra Bosch eller Nilfisk hos os.

Vi har billig fragt, når du bestiller rengøringsmaskiner hos os, og har vi maskinen på lager, har du den inden for 1-5 hverdag. Du har 14 dages returret, så du er sikker på at gøre en god handel.

Hvad er en vådstøvsuger?

Rigtigt mange har fået øjnene op for de mange fordele der er ved at have en vådstøvsuger i huset. En vådstøvsuger kan suge vand, i modsætning til en almindelig støvsuger, der slet ikke kan tåle vand uden at gå i stykker. Vandet opsamles i maskinen og det skal tømmes ud når der ikke kan være mere, maskinen stopper automatisk når den er fuld.

Skal du støvsuge almindeligt støv kan du i de fleste tilfælde sætte en pose i og bruge maskinen helt som en traditionel støvsuger.

Har du elværktøj som fx. slibemaskine eller rundsav kan de ofte kobles sammen med en vådstøvsuger via et støvudtag på elværktøjet, og flere modeller har også en stikkontakt hvor man kan tilslutte elværktøjet. På den måde starter støvsugeren når du tænder for elværktøjet - så skal du ikke tænde støvsugeren separat!

Overvejelser ved køb af en vådstøvsuger

Der er er et par vigtige overvejelser, der er fornuftige at gøre sig, før du investerer i en ny støvsuger - uanset om det er en vådstøvsuger eller en almindelig støvsuger.

Effekten er en vigtig faktor, når det gælder støvsugere. Effekten fortæller noget om hvor kraftig maskinen kan suge, og den måles i Watt.

Derfor vil det give god mening at køben en maskine men en god motor med tilpas effekt til den opgave man skal løse. En god all round maskine vil typisk ligge mellem 1000-1400 Watt. Beholderkapaciteten angiver hvormeget vand der kan opsamles i maskinen inden den skal tømmes. Jo større antal liter jo mere vand kan der være i maskinen. En beholder på mellem 25-35 liter dækker det meste, og ligger i det interval vi anbefaler. Har du et mindre behov vælger du selvfølgelig bare en mindre model.

Normalt eller professionelt behov.

Andre ting, det vil være godt at tænke på, er om du skal vælge en professionel maskine eller en almindelig. Hvis du bruger maskinen i dit erhverv er det ligetil, så skal du selvfølgelig vælge en af de grå modeller fra Kärcher - den grå farve betyder altid, at det er en professionel maskine. Skal du bare bruge maskinen i hjemmet, er det de almindelige gule modeller du skal koncentrere dig om, med mindre du vælger at gå all-in, og få det bedste vi kan tilbyde, så er de grå modeller lige noget for dig.

Forskellen på de grå og de gule maskiner er de stumper der er i maskinen som er konstrueret til mere intensiv brug.

Spørg os til råds om rengøringsmaskiner

Har du spørgsmål til, hvilken vådstøvsuger du skal vælge, eller overvejer du at købe andre rengøringsmaskiner, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, vi sidder parat til at hjælpe dig på telefon 7020 3920.