Værktøjsskab

1 - 2 af 2 produkter
Diesella  Reolkasse 5.0 (blå) 500x300x200 mm
Diesella Reolkasse 5.0 (blå) 500x300x200 mm
Robust, brudsikker og fleksibel opbevaringskasse. Fremstillet af 100% genanvendeligt polypropylen i industriel-kvalit...
Leveringstid: 2-3 hverdage
118,75
 
Diesella  Eurobox nextgen economy 400x300x320 mm med åbne greb
Diesella Eurobox nextgen economy 400x300x320 mm med åbne greb
Robust, brudsikker og fleksibel opbevaringskasse. Fremstillet af 100% genanvendeligt polypropylen i industriel-kvalit...
Leveringstid: 2-3 hverdage
161,25
 
 

Køb din værktøjskab hos Toolworld

Et værktøjsskab er utrolig nyttig når du skal holde orden i dit værktøj, maskiner, arbejdstøj, dokumenter, bits, søm osv. Vi forhandler med et stort udvalg af skabe i mange forskellige størrelser og indretninger. vi har helt sikkert det skab du mangler på værkstedet.

Vi har et stort udvalg af værktøjsskabe fra Blika. Med deres værktøjskabe kan du altid holde orden i dit værktøj, og har altid overblik.

Tilbehør til værktøjskabet.

Hos Toolworld finder du de tilbehør til værktøjsskabet, du står og mangler. det kan være at du mangler en udtrækshylde. eller du vil måske montere en værktøjstavle i skabet? Her på siden kan du filtrere i produkterne i venstre side, så du finder lige præcis hvad du søger.

Find det værktøjsskab der passer til dig

Hos Toolworld har vi et stort udvalg af værktøjsskabe i forskellige størrelser og til forskellige mål. Ved at ændre i filtrene i venstre side, kan du finde lige præcis det værktøjsskab du går og leder efter.

Spørg os til råds!

Der er mange forskellige modeller på markedet, og der kan opstå tvivl når man skal vælge. Har du brug for råd til valg af værktøjsbord, og til at finde præcis det, der passer til dine behov, sidder vores kompetente medarbejdere klar på tlf. 70203920 eller mail info@toolworld.dk.