Værktøjsvogn

1 - 1 af 1 produkter
Kreator KRT653004 Værktøjsvogn med værktøj 348 dele
Kreator KRT653004 Værktøjsvogn med værktøj 348 dele
Lækker værktøjsvogn i metal med 7 skuffer, fyldt med skruetrækkere, topnøglesæt, nøgler, tænger, blindnitter og skrue...
Leveringstid: 1-2 hverdage
3.595,-
3.995,00 SPAR 10%
 

Køb din værktøjsvogn hos Toolworld

En værktøjsvogn er utrolig nyttig når du skal have let og overskuelig adgang til dit værktøj. Værktøjsvognene tåler det meste, og kan bruges til meget forskelligt arbejde. At have en værktøjsvogn på et værksted gør det nemt at transportere dit værktøj, uden at skulle til at løfte en tung værktøjskasse. Med så meget plads til dit værktøj i den mobile værktøjsvogn, er du sikker på altid at have det håndværktøj med dig som du bruger i hverdagen.

Vi har et stort udvalg af værktøjsvogne fra Blika. Med deres værktøjsvogne kan du altid holde orden i dit værktøj, og har altid overblik. På de fleste værkstøjsvogne kan der monteres elevatorværktøjstavler og skuffeinretninger.

Tilbehør til værktøjsvognen

Hos Toolworld finder du også de tilbehør til værktøjsvognene, du står og mangler. det kan være at du mangler et nyt hjul? eller du vil måske montere en tavle på værktedsvognen? Her på siden kan du filtrere i produkterne, så du finder lige præcis hvad du søger.

Find det værktøjsvogn der passer til dit behov

Hos Toolworld har vi et stort udvalg af værktøjsvogne i forskellige størrelser og materialer til skarpe priser. Ved at ændre i filtrene i venstre side, kan du finde lige præcis det værktøjsvogn du går og leder efter.

Spørg os til råds!

Der er mange forskellige modeller på markedet, og der kan opstå tvivl når man skal vælge. Har du brug for råd til valg af værktøjsbord, og til at finde præcis det, der passer til dine behov, sidder vores kompetente medarbejdere klar på tlf. 70203920 eller mail info@toolworld.dk.