Sikkerhed

Det er vigtigt for os, at du som kunde, føler dig sikker ved at handle hos os. Vi ligger derfor meget arbejde i vores omdømme bl.a. på Trustpilot.dk og Nettjek.dk.

Nedenfor kan du se anmeldelser fra Trustpilot, og ved at klikke på billedet kommer du direkte ind på Trustpilots hjemmeside, hvor du kan se alle anmeldelser af Toolworld.

Trustpilot er baseret på anmeldelser af kunder og informationer fra bl.a. Forbrugerrådet, ankenævn, afslørende artikler i landsdækkende medier som Jyllandsposten, BT, Politiken og Ekstra Bladet.

Det er altså andre kunder og medierne, som anmelder Toolworld.

Klik på billedet for at komme ind på siden.

Forbrug.dk

Hvis du ønsker yderligere hjælp eller information om nethandel, så anbefaler vi forbrug.dk - på denne side finder du bl.a. har information om brug af kreditkort og fortrydelsesret på Internettet.

Skærmbilled fra forbrug.dk

Klik på billedet for at komme ind på siden.

Behandling af personlige oplysninger

Butikken gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling - herunder navn, adresse, e-mail og hvilke varedata, som vedrører dig. For fortsat at kunne yde kundeservice opbevares denne information i en sikker database hos toolworld.dk. Alle oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjepart. Vi overholder naturligvis loven omkring indsigts- og indsigelsesretten i henhold til persondataloven. Denne kan ses på: www.datatilsynet.dk