Bosch AR16U

Viskerblad AeroTwin Retrofit 400 mm

Denne vare har en videogalleri

Afspil video
Før 190,-
144,50 (115,60 uden moms)

Leveringstid: 2-3 hverdage. Fragt: DKK 59,-.

Mulighed for selvafhentning fra lager
2625 Vallensbæk

Beskrivelse

Originalt 400 mm Bosch viskerblad model Aerotwin Retrofit til eftermontering på biler (typisk ældre biler) der er fabriksmonteret med almindelig bøjlevisker.
Bosch var de første på markedet med et viskerblad uden bøjle - Aerotwin. I 2004 havde Bosch leveret 10 millioner Aerotwin viskere som originaludstyr. Flere og flere bilproducenter vælger Aerotwin som standardudstyr.
Den flade og elegante hightech fjederskinne på Aerotwin erstatter den traditionelle bøjle- og armkombination, og sikrer nøjagtigt tilpasset krumningen på bilens forrude. I eftermonteringssættet er fjederskinnens krumning specielt udformet til at passe til forruden på bilen.
Den nye fastgøringsteknik med Quick-Clip adapter gør, at det flade Aerotwin viskerblad visker nemt kan hægtes fast på de almindelige viskerarme. Viskerarmen hægtes blot fast på adapteren - og udskiftning af viskerblade har aldrig været nemmere.

Med Aerotwin har Bosch lavet et helt nyt design der kombinerer optimal viskerkvalitet med maksimal komfort. De nye AeroTwin viskerblade er
super effektive selv i kritiske situationer og ved høje hastigheder. Minimal vindstøj pga. færre aerodynamisk udsatte områder. Forbedret ydelse om vinteren uden isdannelse på led og metalrammer. Elegant og flad konstruktion erstatter led- og bøjledele. Integreret aerodynamisk spoiler.
Modstandsdygtig over for insekter og genstridigt snavs.

Find den rigtige Bosch vinduesvisker til din bil - download installationsvejledningen herunder og få oversigt over alle bilmærker og de dertil passende Bosch produkter i PDF-format.

Datablad/sikkerhedsfolder/andre downloads

Tekniske data

Længde 400

Vareinfo

Forsendelsevægt 0.11 kg
Varenr 20815
Reference