Grill

Køb din nye grill billigt online hos Toolworld.dk

Hos os finder du grills af høj kvalitet og med de bedste priser, kan dine penge i stedet gå til at at købe fantastiske råvarer, så du kan imponere familien og vennerne med et overdådigt måltid. Hvem har ikke lyst til at blive kaldt grill guru.

Skal du købe en ny grill, kan du vælge mellem gasgrill, betongrill eller traditionel grill/kuglegrill til briketter i vores store udvalg. Med de mange forskellige grills kan du nemt finde den rette grill der passer præcist til dine behov. Det er nemt at bestille hos os og vi leverer direkte til din dør.

Gasgrill

En gasgrill er kendetegnet ved at den på ganske få minutter bliver klar til at grille, så du ingen undskyldning har for ikke at grille i hverdagene. Den er desuden også praktisk på altaner og terrasser i etageejendomme. Vores udvalg af gasgrill passer til dine behov, hvad enten du har brug for få eller mange brændere til det perfekte måltid.

Betongrill

En Betongrill pynter i haven og giver en autentisk sydlandsk stemning. Den er også praktisk til din madlavning og ruster ikke. Desuden er den er god til at holde en gennemgående varme, så du kan lave de perfekte pizzaer. Med vores brede udvalg finder du den der passer bedst til dig.

Traditionel grill til briketter

En traditionel grill tager længere tid at tænde op, men ventetiden kan bruges på hygge med vennerne. Desuden er mange af modellerne transportable så de nemt kan tages med på stranden eller i parken. I vores store udvalg finder du forskellige størrelser og farver.

Grill tilbehør

Hos Toolworld kan du også finde alt det tilbehør udover grillen du skal bruge til det perfekte måltid f. eks optænding til eller grillen, grillredskaber til at vende stegen og meget mere.

Spørg os til råds

Har du spørgsmål til vores produkter til badeværelset eller tilbehør, skal du selvfølgelig bare spørge os til råds. Hvis du har brug for hjælp til at vælge de rette produkter til dit nye badeværelse, sidder vores medarbejdere klar på tlf. 70203920 eller mail info@toolworld.dk

Sikkerhed og gode råd når du griller:

Udvis forsigtighed ved enhver form for brug af grill

Anvendelse må ikke ske i nærhed af brandbare overflader, brandbare genstande og brandbare oplag

Forlad aldrig en tændt grill

Indendørs brug er ikke tilladt - der er risiko for kulilteforgiftning

Grill som placeres tættere på bygninger end 5 meter:

Skal anbringes på et stabilt og ubrændbart underlag

Anvend trækul, træbriketter og lign., hvis grillen er beregnet til fast brændstof

Optænding skal foretages med elektrisk grilltænder, papir, optændingsblokke eller lign.

Benyt kun optændingsvæske såfremt grillen er kold

Start optændingen i god tid, brug den sunde fornuft og tøm først indholdet af grillen dagen efter eller sluk gløderne med vand før bortskaffelse. Hæld aldrig en brændbar væske på en grill, der har været ild i. Der er ofte en lille glød et sted i kullene, så hvis der hældes en brændbar væske på, kan der uden varsel opstå en eksplosion eller en eksplosionsagtig brand og give dig eller andre, der står ved siden af, alvorlige forbrændinger.

Grill på altaner, tagterrasser og carporte

Foruden reglerne om brug af grill tættere end 5 m. fra bygning er følgende også gældende: Altanen, terrassen eller carporten skal have mindst en åben langside

Anvend ikke optændingsvæske

Vis hensyn til naboer ved anvendelse. Forhør dig hos dit boligselskab eller boligforening, om der er regler for brug af grill.

Gasgrill

Placering og anvendelse angivet af producenten Der må maksimalt anvendes én gasflaske med et indhold på max. 11 kg

Hvis der skulle opstå en stikflamme, sluk for gassen og flammen vil stoppe. Brug aldrig vand på en gasgrill. Anvendelse af større grill og ildsteder skal ske mere end 5 m. fra bygninger med tegl tag og mere end 15 m. fra bygninger let antændeligt tag.