Damprenser

1 - 7 af 7 produkter
Kärcher 2.863-171.0
Kärcher 2.863-171.0
Sæt bestående af forskellige mikrofiberklude til optimal anvendelse sammen med Kärcher damprenser i baderum. Dette s...
Leveringstid: 1-3 hverdage
279,-
332,00 SPAR 15%
Kärcher 2.863-020.0
Kärcher 2.863-020.0
Sæt med 2 stk. Comfort Plus microfiberklude som udelukkende passer til Comfort Plus mundstykket til Kärcher damprense...
Leveringstid: 1-2 hverdage
199,-
249,00 SPAR 20%
Kärcher 2.863-173.0
Kärcher 2.863-173.0
2 bløde mikrofibergulvklude som nemt opløser og opsamler snavs. Giver et optimalt rengøringsresultat med din Kärcher ...
Leveringstid: 1 dag
175,-
208,00 SPAR 15%
Kärcher 2.863-259.0
Kärcher 2.863-259.0
2 stk. bløde mikrofiber gulvklude med velcro på bagsiden som passer til det nye EasyFix gulvmundstykke. Kludende er ...
Leveringstid: 1-2 hverdage
189,-
229,00 SPAR 17%
Kärcher 6.905-921.0
Kärcher 6.905-921.0
Sæt af mikrofiberklude bestående af en gulvklud og et mikrofiberovertræk til håndmundstykket. Til endnu bedre optagel...
Leveringstid: 4-5 hverdage
169,-
199,00 SPAR 15%
Kärcher 2.863-243.0
Kärcher 2.863-243.0
Overtræks klud som kun passer til den store rundbørste (vare nr: 28630220) 2 stk pr pakke
Leveringstid: 2-3 hverdage
145,-
235,00 SPAR 38%
Kärcher Mikrofiberklude EasyFix til damprenser bad 4 stk.
Kärcher Mikrofiberklude EasyFix til damprenser bad 4 stk.
Sæt bestående af forskellige mikrofiberklude med EasyFix (velcro) montering. Sættet er specielt sammensat så det pass...
Leveringstid: 1-2 hverdage
299,-
356,00 SPAR 16%
 

Køb din nye Kärcher damprenser hos Toolworld.dk

Snavs er desværre ikke til at undgå, men hvis du har en rigtige damprenser, kan du lette den evige kamp mod snavs og bakterierne betydeligt. Der findes mennesker, der elsker at gøre rent, men langt de fleste foretrækker at bruge tiden på noget andet. Men når man nu alligevel skal gøre rent, hvorfor så ikke bruge en damprenser, og komme rigtigt i dybden? Den er nem at betjene, og dræber 99,9% af bakterierne uden brug af kemikalier - alt hvad den behøver er almindeligt vand!

Her på siden kan du se en oversigt over alle de damprensere, vi har i sortimentet lige nu. Hvis du har svært at få overblik over de forskellige modeller, kan du bruge filtrene i venstre side, men ellers kig dig omkring, og lad dig inspirere, vi har masser af videoer under produkterne, som viser hvordan de virker.

Vi har altid billig fragt og endda gratis fragt i nogle tilfælde, og vi leverer inden for ganske få hverdage, så køb kun trygt din nye damprenser her hos Toolworld.dk. Og husk vi er Kärcher forhandler, så hos Toolworld.dk får du kun de rigtige modeller lavet til Danmark med dansk brugervejledning og dansk netstik.

Find de bedste damprenser tilbud her

Hos Toolworld.dk har vi tit og ofte gode tilbud på vores damprensere. Derfor er der god mulighed for at spare penge ved at købe din Kärcher damprenser her. Hvis du gerne vil være en af de første til at få besked om, når vi har nye og måske begrænsede tilbud, så anbefaler vi, at du følger os på Facebook.

Aldrig mere koldt vand og skidt, der ikke kan fjernes

Ved gulvvask med almindelig gulvklud og spand, vil kluden blive kold efter få meters rengørring, og vi ved alle, at når vandet blive koldt bliver snavs og fedt siddende. Med damprengøring vil du opleve hvor hurtigt damp løsner snavs og fedt fra overflader, fordi der hele tiden tilført 100 grader varmt damp, så kluden aldrig bliver kold.

Derfor skal der ikke bruges mange kræfter til at skrubbe gulvet.

Vælg en damprenser til effektiv rengøring

Den helt store fordel ved at bruge en damprenser er, at din rengøring bliver markant nemmere og mere effektiv. Det gælder uanset om der er tale om en damprenser til møbler, gulve, sofaer, biler eller noget helt femte.

Damprenser med en eller to tanke?

En af de helt stor overvejelser, du bør gøre dig, før du køber din damprenser, er, om den skal have en eller to tanke. Der er fordele og ulemper ved begge modeller, og det endelige valg vil oftest afhænge af dit temperament.

En damprenser med en tank kræver at du stopper rengøringen og tager trykket af beholderen inden du kan påfyldes mere vand - det tager 7-8 minutter og kan være lidt irriterende. Det er ofter de billigste modeller der kun har en tank. Der findes enkelte modeller som kun har en vandtank men ingen trykbeholder, istedet for at lave damptryk i tanken opvarmer de vandet direkte når man trykker på håndtaget - og det er ret smart. På den type maskine hælder du bare mere vand på som du kender det fra dit dampstrygejern.

Vil du bare have det bedste skal du helt klart gå efter en model med to tanke, det er altså det letteste. Du kan arbejde hele tiden uden ufrivillige pauser, fra start til slut, så når du mere på kort tid.

Modellerne varierer meget i vægt, og det kan være en ulempe med en rigtig tung maskine, hvis du skal løfte rundt på den. Det er også en god idé at overveje størrelsen på din nye damprenser. Modellerne variere meget i størrelsen, og har du begrænset med plads (fx et lille kosteskab), skal du være opmærksom på, at den ikke fylder for meget.

Normalt eller professionelt behov?

Andre ting, det vil være godt at tænke på, er om du skal vælge en professionel damprenser eller en almindelig. Hvis du bruger maskinen i dit erhverv er det ligetil, så skal du selvfølgelig vælge en af de grå modeller fra Kärcher - den grå farve betyder altid, at det er en professionel maskine. Skal du bare gøre rent derhjemme, er det de almindelige gule modeller du skal koncentrere dig om, med mindre du vælger at gå all-in, og få det bedste vi kan tilbyde, så er de grå modeller lige noget for dig.

Forskellen på de grå og de gule maskiner er de stumper der er i maskinen som er konstrueret til mere intensiv brug.

Kärcher damprensere kåres som bedst i test

Der er en grund til, at vi forhandler mange Kärcher damprensere: Kvaliteten er tårnhøj. Den høje kvalitet underbygges også af diverse tests af damprensere, hvor Kärcher scorer ekstra høje karakterer. Laver du en søgning på Google efter bedst i test damprensere, vil du hurtigt opdage, at Kärcher dominerer testresultaterne på langt de fleste side 1 resultater. Derfor kan du trygt vælge Kärcher, hvis du er på jagt efter høj kvalitet for pengene.

Få gratis hjælp til valg af den bedste damprenser

Hvis du er i tvivl om, hvilken damprenser du skal vælge, eller har du andre spørgsmål om damprensere eller rengøringsmaskiner, er du altid velkommen til at ringe til vores dygtige og kompetente kundeservice, som du kan få fat i på telefon 7020 3920.