Kärcher D51

Børstehoved

Før 13.995,-
10.895,- (8.716,- uden moms)

Leveringstid: 4-5 hverdage. Fragt: DKK 299,-.

Mulighed for selvafhentning fra lager
2625 Vallensbæk

Beskrivelse

D51 er et børstehoved med en arbejdsbredde på 51 cm. Kärcher har lavet gulvvaskerene i B serien (B40,B60,B80) således at der nemt og hurtigt kan udskiftes hele arbejds hovedet, alt efter hvilket arbejde maskinen skal udføre.
Der findes to forskellige former for arbejds hoveder til maskinerne, D og R. D hovederne benytter de store tallerken formede børster eller pads. En af fordelene ved et D hoved er at de bedre kan rengøre gulve som ikke er jævne. D hovederne er de klassiske hoveder som altid er blevet brugt på gulvvaskere, derfor er stadig mange som sværger til denne metode.
R hovederne er den nyeste udvikling indenfor gulvvaskning. De benytter valser til rengøring. Nogle af fordelene ved R hovederne er: Mulighed for større børstetryk, da der er en mindre kontaktflade mellem valsen og underlaget. En anden kæmpefordel er at valsen også fungere som kost, dette betyder at man kan sparre en fejning inden gulvvasken.
Hos toolword sidder der personale som er uddannet hos Kärcher Danmark. Det betyder at du altid kan få kvalificeret hjælp eller rådgivning til valg af såvel maskiner som tilbehør.

Tekniske data

Kategori Valse

Vareinfo

Forsendelsevægt 32.00 kg
Varenr 27630260
Producentnummer 2.763-026.0
Reference PT