Kärcher FJ 10 C

Skumdyse med 1 liter autoshampoo

Denne vare har en videogalleri

Afspil video
Før 389,-
295,- (236,- uden moms)

Leveringstid: 4-5 hverdage. Fragt: DKK 59,-.

Beskrivelse

Ny og genialt system fra Kärcher til påføring af forskellige kemi produkter med højtryksrenserene K2-K7. Med et simpelt klik kan man skifte mellem forskellige kemityper. På denne måde undgår man at skulle rengøre en kemibeholder hele tiden. Når man har klikket skumdysen på den valgte kemi, kan man meget simpelt indstille mængden af kemi der skal bruges, ved at dreje på skruen i toppen. Skumdysen passer til alle kärcher's 1 liters kemi produkter.
Denne pakke indeholder en skumdyse GJ 10 C samt 1 liter autoshampoo, specielt velegnet til biler, motorcykler, campingvogne, både og lignende. Autoshampo fra Kärcher er NTA og Phosphate fri og biologisk nedbrydeligt i henhold til OECD bestemmelser.
Den nye 3 i 1 formel for autoshampoo kan beskrives med følgende sætninger:
1. Først en dybderensning som aktivt opløser snavs.
2. Derefter en intensiv pleje.
3. Til sidst en høj skinnende effekt og hurtig tørrende effekt.
Alt dette sker i samme arbejdsgang. Det er ikke længere nødvendigt at skulle igennem en lang proces med skyldning så afvaskning og til sidst aftørring.
Har du nogen former for spørgsmål til Kärcher´s kemi produkter eller deres maskine, så sidder der altid special uddannet personale klar ved telefonerne. Ring 70203920

Vareinfo

Forsendelsevægt 2.20 kg
Varenr 26431440
Producentnummer 2.643-144.0
Reference