Kärcher KM 75/40 Bp Pack

Fejemaskine

Denne vare har en videogalleri

Afspil video
Før 58.401,25
39.995,- (31.996,- uden moms)
TILBUD!

Leveringstid: 4-5 hverdage. Fragt: Gratis fragt.

Mulighed for selvafhentning fra lager
2625 Vallensbæk

Beskrivelse

Selvkørende fejemaskine på batterier

KM 75/40 Bp Pack er en batteridrevet, selvkørende fejemaskine som lave det man kalder støvfri fejning. Det kan lade sig gøre ved at der sidder en sugelæbe hele vejen rundt om kosten, så alt støv der hvirvles op når kosten kører, bliver suget effektivt op.
Maskinen er nem at betjene med de to hndtag der sidder på styrebøjlen. Det ene håndtag styrer maskinens fremdrift og det andet er det vi kalder "cola håndtaget". "Cola-håndtaget" bruges når man møder større genstande som f.eks en coladåse. Når man aktiverer håndtaget løftes den forreste sugelæbe så et større emne kan komme ind til kosten, og blive fejet op.
Med montering af specialbørste kan du også bruge KM 75/40 på gulvtæpper.Nem tømning af støvbeholder

Støvbeholderen på 40 liter trækkes nemt ud ved at løfte i et enkelt håndtag, der sidder hjul under den, så selvom den er fuld er den nem at tømme.
En benzindrevet fejemaskine egner sig bedst til rengøring af udeområder, og KM 75/40 W P vil passe perfekt til parkeringspladser, lagerområder og lignende.

Fås i benzin udgave til udendørs brug

Du kan også få KM 75/40 i en benzindrevet udgave hvis du primært arbejder udendørs eller på arealer med god udluftning. Benzin-udgaven giver større fleksibilitet og længere arbejdstid fordi du slipper for opladning af batteriet.

Nem tømning af støvbeholder

Uden tvivl en maskine der er på alle lagerchefers ønskeliste!
Fejemaskinens indbyggede sugemotor kører på 24 Volt - og den suger alt op - intet støv kommer ud i rummet når maskinen arbejder

Der er fart på, du falder ikke i søvn

Der er fart over feltet når KM 75/40 fejer lagergulve - den kører 4 km/t så du falder ikke i søvn - med garanti!
Smarte funktioner som by-pass ventil så du undgår at suge vand op hvis gulvet er vådt, masser af justeringsmuligheder og indbygget oplader er bare nogle af de ting du får med i denne fejemaskine.

Perfekt til arealer hvor du ikke vil have støv

Har du et lager med kosmetik, boligtilbehør, elektronik, kontorartikler eller andet hvor der ikke må komme støv på varerne - så KM 75/40 din nye bedste ven. Er dit behov større end en maskine man går efter har Kärcher også større Ride-On maskiner der kan løse opgaven

Har du spørgsmål til fejemaskiner så giv os et kald på tlf 70203920, der sidder altid en Kärcher uddannet person klar til at hjælpe.

Tekniske data

Fremdrift Batteri
Drivkraft El
Max. kapacitet 3375 m2/time
Arbejdsbredde 550 mm
Arbejdsbredde med 1 sidebørste 750 mm
Arbejdsbredde med 2 sidebørster mm
Beholdervolumen brutto/netto 40 liter
Filterflade 1,8 m2
Vægt 124 kg
Mål 1430x780x1180 mm

Vareinfo

Forsendelsevægt 149.00 kg
Varenr 10492070
Producentnummer 1.049-207.0
Reference PT
BEMÆRK Volumetillæg