Kärcher PCL 4

Terrassevasker

Denne vare har en videogalleri

Afspil video
Før 1.909,-
1.799,- (1.439,20 uden moms)
TILBUD!

Leveringstid: 1-3 hverdage. Fragt: DKK 59,-.

Mulighed for selvafhentning fra lager
2625 Vallensbæk

Beskrivelse

Rens terrassen uden at ødelægge træet eller fliserne

Genial løsning på et problem alle der ejer en træterrasse kender - mos og belægning på terrassebrædderne som er svær at fjerne og kræver masser af kemi hvert år!
Tyske Kärcher har nu knækket koden og bygget en terrassevasker der benytter 2 roterende børster som rensere. Maskinen er opbygget som den kendte gulvasker FC 5 til hjemmet - men Kärcher har bare udskiftet de bløde valser med solide børster.

Kärcher PCL 4 er en effektiv og skånsom terrasserenser
Genial nyskabelse fra Kärcher til 230 Volt

Denne teknologi på ingen måder fremmed for Kärcher, og man kan se at Kärcher har forsøgt at indbygge deres store erfaring fra professionelle fejemaskiner i denne smarte lille terrassevasker.

Resultatet er blevet en genial lille nyskabelse, hvor de roterende børster effektivt skrubber belægningen af dine terrassebrædder så det er slut med kæmpe med en håndkost mod mos og belægninger.
Kärcher har heldigvis udstyret maskinen med en 230 volt motor så den er lige til at sætte på din forlængerledning. Med 230 volt har du uanet arbejdstid og kan bare give den gas med at rense din terrasse. Du har mulighed for at tilkøbe et sæt ekstra stive børster så du også kan anvende terrassevaskeren på flisearealer! Børsterne behandler fliserne mere nænsomt en højtryksrenseren og du har med de roterende børster en bedre bearbejdning af overfladen.

Tilslut din vandslange

En af hemmelighederne bag PCL 4 er det konstante flow af rindende vand der altid holder overfladen våd og skyller overfladen fri for svans. Du tilslutter din normale vandslange med almindelig lynkobling, og så er du klar til at arbejde. Der er indbygget fiksering til vandslangen så du ikke belaster koblingen under arbejdet - godt tænkt af Kärcher.

Kommer helt ned i revnerne

Har du profilerede terrassebrædder kender du sikkert problemet med algebelægning der vokser i rillerne på brættet - men terrassevaskeren kan du komme ned i rillerne og børste algerne af.
Efterfølgende overfladebehandling med algerens eller andet kan være en god kombination hvis din terrasse er hårdt angrebet. Men prøv først maskinen og se om det overhovedet er nødvendigt at bruge kemi!

  • Effektiv rengøring af træflader på træterasser
  • Kan også bruges på fliser ved skift til grovbørste
  • Nok power med 230 volt tilslutning - igen batterier
  • Tilsluttes vandslange
  • To vanddyser over børsterne
  • Vandmængden reguleres på håndtaget
  • Kraftig motor til at drive børsterne
  • Der medfølger 1 sæt medium børster til træoverflader

Tekniske data

Spænding 230 Volt
Effekt 600 Watt
Arbejdsbredde 300 mm
Børstens rotationshastighed 600 - 800 rpm
Mål 1281x307x350 mm
Vægt 5 kg

Vareinfo

Forsendelsevægt 6.74 kg
Varenr 16440000
Producentnummer 1.644-000.0
Reference