Kärcher PrimoFlex®

Vandslange sæt til vanding, 1/2" 15 m

Før 349,-
273,- (218,40 uden moms)

Leveringstid: 4-5 hverdage. Fragt: DKK 59,-.

Mulighed for selvafhentning fra lager
2625 Vallensbæk

Beskrivelse

Komplet vandslange sæt med 15 meter 1/2" PrimoFlex® vandslange, vandingspistol, vandhane tilslutning med 3/4" omformer, 2 stk slangekoblinger hvor den ene er med det meget roste Aqua Stop og en slangeholder til vægmontering.
Dette er et kvalitets sæt som dækker de basale behov når bedene eller køkkenhaven skal vandes. Når først men har dette grundlæggende sæt er det meget nemt at udvide med andre produkter i Kärcher´s have serie.

PrimoFlex® fra Kärcher er en kvalitets slange på 1/2 " 15 m. PrimoFlex® er ideel til vanding af små til store haver. PrimoFlex® er en 3-lags kvalitet haveslange, trykfast, forstærket og fri for phthalater, cadmium, barium og bly. Det yderste lag i slangen består af et vejrbestandig UV-beskyttende materiale, et uigennemsigtig mellemlaget forhindrer alger dannelse i slangen.
Spring tryk er på 24 bar. Slangen driftstemperaturområde -20 til 65 ° C.
Kärcher haveslanger er ekstremt fleksible, holdbare og ikke-blokerende. Fordelene er klare: ekstrem holdbar og nem at håndtere.
Aqua Stop slangekoblingen er en kobling som holder vandet tilbage når man frakoble slangen. Det gør det nemt når man skal skifte mellem f.eks. havevander og vandingspistol, da det ikke er nødvendig at slukke for vandet. En anden fordel med Aqua Stop er at hvis et redskab falder af eller ligende så lukkes der for vandtilførslen.

Vareinfo

Forsendelsevægt 9.00 kg
Varenr 26451140
Producentnummer 2.645-114.0
Reference