Kärcher RM 753

FloorPro rengøringsmiddel til stentøjsfliser 10L

Før 852,-
716,25 (573,- uden moms)

Leveringstid: 1-3 hverdage. Fragt: DKK 69,-.

Mulighed for selvafhentning fra lager
2625 Vallensbæk

Beskrivelse

FloorPro specialrengøring til stentøjsklinker/fliser. Rengøringsmiddlet opløser virksomt fedt, olie og mineralpletter. Påvirker ikke flisernes skridsikre egenskaber der er ii stentøjsflisen.

Blandingsforhold: Grundig dybderengøring 5-20%, vedligeholdelsesrengøring 3-5%, manuel rengøring med moppe 3%.
Egenskaber: Let alkalisk – pH 10,5
RM 753 indeholder ikke tensider.

Hvad er stentøjsfliser?
Stentøjsfliser er produceret med 120 ton tryk, og brændt ved 1200 °C. Meget slidstærkt materiale. Mønstre kan ikke slides væk, opfylder MOHS 9. (10 er det højeste). Frostsikker, syrefast og kan findes i mange forskellige farver og mønstre. Anvendes ofte på steder med meget trafik

Kärcher FloorPro rengøringsmidler er en serie af høj-effektive produkter der sikre dig fremragende rengøringsresultater. FloorPro produkterne betyder, at du skal bruge mindre tid og et minimum af arbejde for at få et flot resultat – FloorPro produkterne gør arbejdet for dig.

Når du anvender originale Kärcher kemi produkter i dine Kärcher rengøringsmaskiner er du sikker på at tingene passer sammen, og du får den mest optimale udnyttelse af dit rengøringsmiddel – til gavn for dig og miljøet.

FloorPro gør arbejdet nemmere, hurtigere og mere bekvemt. Samtidig er du sikker på den bedste beskyttelse af både rengøringsmaskine og overfladerne der skal rengøres – alt sammen en ekstra fordele for dig.

  • Specialrengøring til stentøjsfliser
  • Opløser fedt, olie og mineralpletter
  • Let alkalisk – pH 10,5
  • Indeholder ikke tensider
  • Let alkalisk – pH 10,5

Datablad/sikkerhedsfolder/andre downloads

Vareinfo

Forsendelsevægt 11.90 kg
Varenr 62950820
Producentnummer 6.295-082.0
Reference PT