LAVOR Dart 36B

Gulvvasker

Før 28.117,-
22.375,- (17.900,- uden moms)
TILBUD!

Leveringstid: 1-2 hverdage. Fragt: Gratis fragt.

Beskrivelse

Dart 36B fra italienske LAVOR er ikke uden grund blandt de bedste gulvvaskemaskiner i Europa. Med en helt utrolig sugeevne er maskinen i stand til at rengøre selv de mest krævende overflader - uden at lave striber.

Dart 36B er det ideelle valg for dig der mangler en smal og meget mobil gulvvasker til små og mellemstore områder op til 1260m2. Den ekstra mobile sugebjælke kan dreje helt op til 300 grader og gør LAVOR Dart 36B til en af de stærkeste i feltet når pladsen er trang.
Eksempelvis er områder med mange mennesker eller forhindringer som wellness-/fitnesscentre, udstillingslokaler, butikker, hospitaler og skoler steder hvor du kan drage stor fordel af maskinens fleksible egenskaber.

LAVOR Dart 36B efterlader et helt utroligt flot vaskeresultat og den kraftige sugestyrke efterlader gulvet rent og tørt - klar til brug med det samme.

Denne gulvvasker fra LAVOR er ud over den ekstreme fleksibilitet, forsynet med mange smarte finesser.
Især kan nævnes aftømningsslangen der er strækbar og monteret i fronten af maskinen. Alle der har prøvet en gulvvasker ved hvor besværligt det kan være, at få manøvreret bagenden af maskinen hen til et afløb når slangen sidder bag på maskinen. Men LAVOR Dart 36B kører du maskinen direkte hen til afløbet med fronten og lukker vandet ud - en rigtig smart og praktisk detalje.
Styrepulten kan justeres så den passer præcis til din højde, og hele kontrolpanelet består af behagelige soft-touch knapper. Brugervenligheden er i top og du skal hverken bruge værktøj til at afmontere opsamlingstanken eller fastlåse børsten - alt foregår nemt og ubesværet.

Se LAVOR Dart 36B her:

Maskinen kommer naturligvis først til sin ret når du arbejder med den. Derfor vil vi meget gerne tilbyde at lade en af vores dygtige medarbejdere demonstrere maskinen for dig i virkeligheden. På den måde kan du ved selvsyn opleve styrken ved LAVOR Dart 36B. Kontakt os på 70203920 eller email: info@toolworld.dk for flere detaljer og bookning af demo.

  • Batteri og lader medfølger
  • Ekstra smalt design giver stor mobilitet
  • Ideel til små og mellemstore arealer op til 1260m2
  • Automatisk låsning af børste
  • Ekstra mobil sugelæbe kan drejes 300 grader
  • Snavsevandsbeholder kan afmonteres uden brug af værktøj
  • Soft touch betjeningspanel
  • Tankkapacitet 15/16 liter

Tekniske data

Spænding 24 Volt
Arbejdsbredde 360 mm
Vandtank rent/snavset 15/16 liter
Børstetryk 27 kg
Kapacitet 1260 m2/time

Vareinfo

Forsendelsevægt 87.00 kg
Varenr 85810003
Producentnummer 8.581.0003
Reference
BEMÆRK Volumetillæg