LAVOR Dampsuger

GV Egon VAC 4.1 PLUS Damp

7.493,75 (5.995,- uden moms)

Leveringstid: 4-5 hverdage. Fragt: Gratis fragt.

Beskrivelse

GV Egon VAC 4.1 tillader damprensning af alle overflader, også hvor der er støv, fedt og væske.
Maskinen har indbygget sugesystem som gør det muligt at rengøre og desinficere alle overflader (keramik, rustfrit stål, glas, træ, linoleum, marmor, tæppe, lænestole og sofaer) med høj temperatur damp op til 152 grader fjernes mider og bakterier hurtigt og nemt-samt forhindre udbrud af uønsket allergiske stoffer.

Denne lille smarte Dampsuger kan med fordel også bruges som vådstøvsuger i hjem hvor der er brug for helt rent udblæsningsluft som eks. hjem hvor der er personer med allergi.
Maskinen er derudover også god som tæpperenser hvor møbler skal tørre hurtigere op (Traditionelle tæpperensere efterlader som regel meget restvand i stoffet)

Kedel i rustfrit stål med højt tryk på 5 bar som er klar på 2 minutter.


Maskinen leveres med en stor tilbehørspakke som standard og indeholder:

- Slange og pistol

- 2 x Rør

- Gulvmundstykke

- 3 fosskellig indsats til gulvmundstykke

- 3 forskellige rundbørster

- Spartelmundstykke

- Møbelrense mundstykke

- Kemi mundstykke

- Runde sugebørster i foskellige slags

- Og meget mere

Du får altså her en dampsuger med en bred tilbehørspakke som standard, så du er klar til at udføre næsten alle tænkelige opgaver. Hurtig indstilling af sugestyrken direkte på pistolen.
Egon Vac 4.1 er udstyret med et HEPA H14 filter, der fjerner 99,995% af luftforureningen og forhindre hermed spredning af opsuget skidt i luften.

Der er desuden ikke behov for at vente på at kedlen køler ned før genopfyldning, for denne dampstøvsuger kan nemlig fyldes nemt og sikkert selv under brug. Hermed er et muligt at gøre rengøringsopgaven færdigt uden pauser.

Alle funktioner sidder i pistolhåndtaget, så der er muligt både at vælge suge styrke og Damp plus direkte fra pistolen, så du ikke behøver at stoppe arbejdet for anden indstilling.

Tekniske data

Varmeydelse 1900 Watt
Tank kapacitet 8 liter
Maks. damptryk 5 bar
Max. temperatur 152 grader

Vareinfo

Forsendelsevægt 14.00 kg
Varenr 84060017
Producentnummer 8.406.0017
Reference
BEMÆRK Volumetillæg