LAVOR Jupiter

Tæpperenser

Før 5.995,-
4.993,75 (3.995,- uden moms)
TILBUD!

Leveringstid: 1-2 hverdage. Fragt: Gratis fragt.

Beskrivelse

Vi gennemgår ALT på LAVOR JUPITER - se med i videoen hvad du skal holde øje med på tæpperensere

Se Johan fra Toolworld.dk gennemgår og tester maskinen punkt for punkt - og han går helt i dybden!Professionel tæppe-/tekstilrenser Lavor Jupiter

Professionel tæppe-/tekstilrenser designet til rengøring af tæpper og møbler på kontorer, klinikker, biografer, hjemmebrug og rengøring af varevogne og biler.

Lavor Jupiter leveres med 2 mundstykker et gulvmundstykke gulvtæpper og et håndmundstykke møbler og bilsæder. Som ekstra bonus har maskinen indbygget separat beholder til antiskummiddel.
Beholderen til antiskum er især praktisk hvis du sprayer speciel tekstilrens ud med forstøver før rensning. Her er du ikke altid sikker på at produktet er lavtskummende, og det kan være en katastrofe for sugemotoren. Med konstant tilsætning af antiskummiddel er du sikker på du ikke får skumskade i maskinen. Arbejder du med bilklargøring er dette den hyppigste årsag til ødelagt tæpperenser.

Brug Kärchers tekstilsæber til Lavor Jupiter

Vi anbefaler at benytte et af Kärcher's rengøringsmidler sammen med maskinen. Kärcher producerer ud over maskiner nogle af markedets bedste rengøringsmidler. Produkterne er topprofessionelle og anvendes til erhvervsbrug over hele verden.

Der findes 2 forskellige slags, RM 764 og RM 767.
RM 764 er en koncentreret, men skånsom sæbe som sikre et perfekt resultat hver gang. Den findes i tre former, enten som tablet, pulver eller flydende. Tabletterne anvendes meget ofte på grund af en nem og hurtig dosering. Pulveret giver lidt større mulighed for at bestemme styrken af sæbeblandingen. Den flydende version giver også en god fleksibilitet for dosering og er nem at få opløst i rensevandet.
RM 767 er en special sæbe som oftes bruges til rengøring af biler og senge. Grunden er at denne sæbe har en tørretid som er ca. 50% hurtigere en RM 764.

Udover sæbe anbefaler vi også at bruge en skumhæmmer RM 761, det skal siges at det ikke er et krav! Men vi har oplevet at operatøren ikke er opmærksom på skumudviklingen i maskinen hvilket resultere i at maskinen har suget skum ind i motoren og derved er blevet ødelagt. Hvis man vælger ikke at bruge skumhæmmer skal tanken med beskidt vand bare tømmes oftere, og man skal være opmærksom på hvor meget skum der udvikles i beholderen.

  • Separat beholder til antiskum middel
  • Til rengøring af tæpper og møbler på kontorer, klinikker, biografer, hjemmebrug og rengøring af biler
  • Effektiv rengøring med 4 bar sæbetryk og 230 mbar sugestyrke
  • Mulighed for 2-trins rens. Sæbepumpe kan aktiveters uafhængig af sugemotoren
  • 6,5 liter kapacitet i beholdere til rent/snavset vand
  • Gennemsigtige mundstykker så du kan se snavsevand
  • Sugerør i rustfrit stål
  • Drejelige hjul med gummibelægning i front, stor hjul i bag

Tekniske data

Kapacitet 25 m2/time
Luftgennemstrømning 50 liter/sek
Vakuum 230 mbar
Tank frisk/snavset vand 6,5/6,5 liter
Effekt turbine 1100 Watt
Tryk 4 bar
Vægt 13 kg
Mål LxBxH 550x350x635 mm

Vareinfo

Forsendelsevægt 13.00 kg
Varenr 0.065.0001
Reference
BEMÆRK Volumetillæg