Løvsuger

Aktiv filtre
1 - 2 af 2 produkter
GROUW 17952
GROUW 17952
Variabel hastighed og turbo hastighed Lufthastighed 20-42 m/s (45-92 mph) Luft volumen 7.1-11.2-13.6 m³/min Med so...
Leveringstid: 1-2 hverdage
699,-
899,00 SPAR 22%
GROUW Løvsuger med kværn 3000W
GROUW Løvsuger med kværn 3000W
  • Funktion: Blæs+sug+kværn
  • Motortype: Net, 230 Volt
  • Maks. lufthastighed: 160-275 km/t
  • Opsamlingspose: 35 liter
Leveringstid: 2-3 hverdage
299,-
380,00 SPAR 21%
 

Køb Løvsuger på nettet til lav pris. Du kan finde produkter fra PowerPlus, Bernards, GROUW, Kärcher hos Toolworld.dk.
Når du handler hos Toolworld.dk er du sikret den største forbrugerbeskyttelse. Toolworld.dk har 9 års erfaring med nethandel og er godkendt af e-handelsfonden og tilknyttet Trustpilot hvor du kan se hvad andre kunder synes om at handle hos Toolworld.dk

Nyd efteråret og vinteren uden blade i haven

At gøre haven vinterklar kræver en hel del arbejde. Der skal klippes, fejes, rives og komposteres inden vinteren kommer. Gevinsten ved en have der er fri for nedfaldne blade og kviste er stor i forhold til at nyde haven i vintermånederne, så der er god grund til at komme igang med i efterårsarbejdet.

Lad din løvsuger klare arbejdet

Heldigvis kan du anskaffe dig en løvsuger, som er produceret til netop at hjælpe dig igennem vinterforberedelserne. Den suger, blæser og kværner alt efter model og behov, mens du bare kan gå og glæde dig over, at din have bliver flot og klar til vinter.

Et populært redskab

Den er opfundet sidst i 1950'erne af Dom Quinto, og det kommer vel næppe bag på nogen, at maskinen er opfundet i USA. Oprindeligt er den konstrueret som en blæser, der skulle blæse sprøjtemidler på planter. Producenten opdagede, at mange kunder afmonterede sprøjtesystemet og brugte maskinen som et haveredskab til at samle blade, istedet for at feje. Herefter udviklede maskinen sig til det haveredskab vi kender idag, som en løvsuger eller løvblæser.

Op til flere funktioner i et

Med en løvsuger kan du løse op til 3 opgaver - hvis du har lyst. Du kan blæse, suge og findele med kværn, hvis du vælger en maskine med alle 3 funktioner. Efter en tur gennem kværnen bliver bladene ovenikøbet til den dejligste kompost. Den bedste løsuger, er den, der passer til dine behov, og hjælper dig med at holde have, fortov og indkørsel fri for løvfald hver efterår.

Sådan vælger du løvsuger

Du kan købe en løvsuger til forskellige behov. Er du bare interesseret i at få bladene væk fra indkørslen eller fortovet, kan det være nok med en akku-løvblæser. De har typisk omkring 10-20 minutters arbejdstid og en ladetid på 1 til 1,5 time. Er du mere seriøs med din rydning af blade, skal du nok have fat i en af de mere avancerede modeller, som kan klare større arealer, flere opgaver og mere fleksibilitet i forhold til f.eks. stikkontakt. De bedste modeller har benzinmotor omkring 30 ccm, og kan både blæse, suge og kompostere og kan på den måde rydde mere på kortere tid. Så det er op til dig at kende dit behov, og så finde en løvsuger eller løvblæser, der matcher.

Køb den hos Toolworld

Hos Toolworld kan du købe en god løvsuger fra flere forskellige producenter. Du kan tilmed gå ud fra, at du finder dem til markedets bedste priser. Vi har ihvertfald lave priser og billig levering. Holder du jævnligt øje med udvalget, kan du også finde et godt løvsuger-tilbud. Så tag et kig på udvalget og se, om der er en af modellerne, der tiltaler dig. Vi leverer indenfor en til to hverdage, med mindre andet er angivet. Så er du snart igang med din nye løvsuger, hvis du køber den her, over nettet.